Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 3 [4] 5
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Service Bacau  (Read 1918 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #24 on: March 03, 2010, 05:10:08 PM »

Se pare ca a mai facut cineva revizia la Bacau:

facut revizie la 15.000 in bacau-topix auto.(sx4 1,6 4awd-gs-esp).stie cineva cam care e treaba cu acest service?(care se da drept reprezentanta suzuki,am vazut insa ca e mai ales pt fiat si iveco)
schimbat ulei motor +filtru; schimbat ulei diferential; verificat frane, verificat filtru aer(au spus ca nu treba schimbat),verificat densitate antigel
cost total-300 lei(cu consumabilele lor)cu tot cu tva.
in privinta uleiului,mi-au pus obligatoriu selenia gold 10w-40; am vrut sa ma duc sa dau o fuga in metro sa imi cumpar uleiul pe care il doream eu(liqy-moly 5 w-40),insa nu m-au lasat, au spus ca pierd garantia,si ei nu isi asuma responsabilitatea in cazul folosirii altui ulei decat cel recomandat de dansii. drept pt care mi-au trantit acest ulei semisintetic in motor;iar eu am spus...bine baieti, e prima SI ULTIMA REVIZIE CAND mA MAI PRINDETI AICI...oricum ,nu i-am impresionat prea tare.
acuma, ce sa mai spun, mai are cineva acest ulei in masina?cum se comporta...e bun de ceva?

Dar oare este acelasi dealer?! Pentru ca, din cate vad, nu l-au lasat sub nici o forma cu uleiul lui...

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
Alex-Swift 1.3 GLX
Sr. Member
Thumb Up

Model: Swift

My Swift

« Reply #25 on: May 27, 2010, 10:15:38 AM »

as vrea sa vad si eu o copie dupa actele date dupa revizie. Deviz + factura + ce se mai da. daca se poate. multumesc. e drept ca service-ul e si iveco, dar mi s-a parut ca s-au comportat ok. Acum nu inteleg de ce sa nu te primeasca cu uleiul tau. Astept o scanare sau o poza dupa factura daca se poate. ms

bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #26 on: September 06, 2011, 08:57:45 PM »

Iata ce mail am primit de la dansii:

Avem placerea de a va invita la un eveniment de anvergura, "Porti Deschise 9 - 11 Septembrie 2011" la sediul nostru din Bacau, prilej cu care veti putea testa gama completa de automobile SUZUKI !
 De ce nu trebuie sa ratati acest eveniment?
 - fiecare invitat are dreptul (pe baza unei programari) la o verificare tehnica gratuita a automobilului personal, indiferent de marca si model.
- primiti un voucher prin care puteti achizitiona "4 anvelope de iarna la pret de 3", indiferent de dimensiune (pe baza de comanda)
 - concurs "GHICESTE CONSUMUL UNUI ALTO" prin care puteti castiga la dispozitia dumneavoastra un SUZUKI un weekend si un plin de carburant
 Mai multe detalii puteti gasi si pe site la adresa - http://www.topixauto.ro/autoturisme/suzuki/noutati/noutati-locale/
Evenimentul se va desfarura la sediul nostru din Bacau - Bd. Republicii 179 (langa Hypermarket Real), de Vineri pana Duminica inclusiv intre orele 9.00 - 18.00 !
Rezervari:
    Tudor Stefurac, Consultant Vanzari: 0743-088.528
    Maria Puscasu, Consultant Vanzari: 0740-119.780
 sau suzuki@topixauto.ro
 Va asteptam !

Sincer imi pare rau ca in acest weekend eu am alt eveniment programat si nu pot sa imi stabilesc o excursie care sa includa si vizita la ei, sau si mai pacat, ca nu si-au programat "portie deschise" de ziua clubului.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #26 on: September 06, 2011, 08:57:45 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

pentium3d
Full Member
Thumb Up

Model: SX4 GS 4WD

SX4 4WD GS Bright red

« Reply #27 on: September 11, 2011, 04:59:36 PM »

Am facut la TopixAuto revizia de 3 ani si pot spune ca sunt mult mai multumit (in ceea ce priveste partea de service) fata de reviziile facute in Iasi.
Uleiul de motor pus a fost Shell Helix 5W-30, iar la diferentiale Mobil 75W90.  Fiind campania cu "portile deschise" am prins si 5% reducere
Ora de manopera este de 80lei, insa timpul efectiv lucrat cu cel trecut pe deviz e rezonabil. Am putut sta langa mecanic si sa mai intreb una alta si mentionez ca a fost o persoana deschisa.
Am vazut un anunt afisat pe un perete cum ca nu se efectueaza reparatii/revizii cu piesele clientului.
Rar mi-a fost dat sa vad ca nu s-a incercat umflarea artificiala a reviziei cu operatii ce nu erau critice, spre exemplu schimbarea fortata de placute cand ele erau cu uzura mica, schimbarea filtrului de aer cand acesta putin suflat ar fi ca nou.

Mai mult ca sigur si la urmatoarea revizie tot prin Bacau ajung.

Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.
lrbc
Jr. Member
**
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS 4WD Alcantara 2011

Life is only a daring adventure or nothing at all.

« Reply #28 on: November 14, 2011, 05:58:09 PM »

Revizia de 15000 la Topix Auto / Romil Service Bacău:
- ulei motor Shell 5W30;
- filtru de ulei;
- ulei cutie (diferențial);
- manoperă 1,5 ore.
Preț 395 lei.
Foarte mulțumit de comportamentul celor de acolo. M-au invitat să asist la lucrări. De data asta nu am stat că am avut altceva de făcut. Nu mi-au schimbat (și nici nu mi-au pus pe factură) consumabile care nu era necesar să le schimb, dar care sunt trecute că se schimbă la revizie, adică filtrele de aer și polen. O suflare a fost destul, mașina are doar 6 luni.
Pentru cei care se întrebau mai sus, există afișat un anunț că nu lucrează cu piesele clientului.
« Last Edit: November 14, 2011, 06:03:35 PM by lrbc » Logged

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #28 on: November 14, 2011, 05:58:09 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Andrei Suzuki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Respect a man's car and the man respects you!

« Reply #29 on: November 14, 2011, 07:43:00 PM »

Chit ca masina are doar 6 luni,eu zic ca mergeau schimbate filtrele. Mai ales ca nu sunt o avere..

2006 Mazda 6 MPS
Doru_Neo
Full Member
Cheesy

Model: Swift 1.2 GLX

« Reply #30 on: May 13, 2012, 08:47:30 PM »

Am facut revizia la Swift, la Topix Auto Bacau. Cost 350 lei fara filtrul de aer nu mai era pe stoc.
Schimbat ulei - Shell helix 5w30
- schimbat fltrul ulei
- schimbat fltrul polen
- gresat portiere
- verificat lichide frana/antigel
- verificat si depistat joc caseta de directie - rezultat constatare pe deviz " joc evident in caseta de directie" !
Am schimbat ulterior filtrul aer.
Un service de nota 10! Primitori poti sa asisti langa masina la tot ce se face, am discutat si cu mecanicul un domn foarte de treaba, amabil. In service sunt peste tot camere video de supraveghere , mecanicii se poarta bine cu masina avand grija sa nu murdareasca ceva. Huse de protectie pe scaun, s-a spalat pe maini inainte de a intra  in masina - chiar este de apreciat curatenia din service. Bravo lor !
In 5 minute s-a dat jos roata dupa care bieleta de directie, si s-a constatat jocul de la caseta de directie, fara discutii inutile, controvere si pareri pe langa subiect. Profesionisti !
Voi merge la ei sa schimb caseta de directie.
In concluzie un service de unde am plecat cu zambetul pe buze si linistit nu cu batai de cap, nervi sau ceva stricat la masina, cum am patit la Iasi de fiecare data.

lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #31 on: May 13, 2012, 09:32:22 PM »

Asa putin a costat o revizie ? Hmm

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644/0724363801
Pages: 1 2 3 [4] 5
  Print  

Jump to: