Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 12 13 [14]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Campanie Service - August - Septembrie - Autonet  (Read 3547 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dokken
Jr. Member
**
Exclamation point

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS MTA

« Reply #104 on: September 13, 2010, 12:54:53 PM »

Am fost si eu Sambata pentru campania curenta, precum si pentru revizia de 3 ani. Multumiri pe aceasta cale lui WoL pentru programare.

Totul a decurs bine; a durat in jur de 2 ore si un pic; s-a schimbat ulei, filtre, inlocuit antigelul, etc. Pentru ca o parte din verificarile de la revizia de 3 ani erau comune cu campania deraulata de Autonet, pretul reviziei a fost mai mica, undeva sub 600lei. 

Se pare ca masina este in stare buna, desi, eu ca sofer mai observ diverse nereguli precum: scaunul soferului incepe sa capete un joc ce se simte in special in curbe; am niste greierasi pe undeva in usa sau stalpul dreapta.; mici zgarieturi pe care le observ dupa spalarea masinii, etc.

Suzuki Swift 1.3 GS MTA Sunlight Copper Pearl
woe
Full Member
Thumb Up

« Reply #105 on: September 25, 2010, 10:01:46 PM »

Am fost si eu, multumesc pt. solicitudine. A iesit bine la toate verificarile; masina n-are decat doi ani.

Viata-i scurta si dup-aia mori..

Suzuki Grand Vitara 11.2008, 2.0, 5 usi, negru.
Pages: 1 ... 12 13 [14]
  Print  

Jump to: