Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Vopsea pe parbriz  (Read 331 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
roberto
Sr. Member
Thumb Up

be happy

« Reply #8 on: November 06, 2011, 08:28:14 PM »

www.detailingromania.ro

SUZUKI SWIFT 1,3GS
SKODA OCTAVIA 1,9TDI powered by Kiss Lorand
Kratozz
Newbie
*

Marca: Suzuki
Model: Sx4

« Reply #9 on: November 28, 2011, 07:21:59 AM »

Asa, cred ca am identificat sursa problemei. Lasam masina sub copaci, si de cand n-o mai  las nu mai am parbrizul patat. Am spalat bine cu detergent lichid parbrizul si totul e ok. Se pare ca si ceara aplicata de la unele spalatorii automate are un rol in toata povestea. De asemenea punctele sclipitoare cred ca erau particule de nisip din praful de pe drum, de aia luceau.
O sa mai revin cu update, cel putin nu e din cauza vopselii masinii  ceea ce era prea putin probabil.

Mersi mult pentru raspunsuri 

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #10 on: November 28, 2011, 11:13:16 AM »

Lasam masina sub copaci, si de cand n-o mai  las nu mai am parbrizul patat.
Teii sau teitele este sursa picurusilor cleiosi care se aseaza pe masina la care se adauga praful din aer.

Bine ca nu este ceva mai rau dar chiar si asa e bine ca picurii sa fie stersi "imediat" ce sint observati si nu lasati sa capete vechime in cimpul muncii.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: November 28, 2011, 11:13:16 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: