Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 17 18 [19]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: probleme cutia de viteze  (Read 7669 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
chrys-gryz
Full Member
Cheesy

« Reply #144 on: June 20, 2011, 08:28:42 PM »

ai incercat la serviceuri si nu ti-au dat nicio rezolvare sau nici nu le-ai trecut pragul??

2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное
LYZ
Newbie
*
Cheesy

Marca: suzuki
Model: sx4 1.6 gs 4x4

« Reply #145 on: January 28, 2012, 12:17:39 AM »

Ce spui tu de treapta a 2a, patesc eu cu 1, 3 si marsarier. Rezolvare?... nu stiu ce sa zic... Eu nu am reusit pana in prezent. Inclin sa cred ca asa lucreaza cutia, desi la inceput nu facea asa.

Patesc aceste probleme cu agatatul in viteza I si marsarier de cand am luat masina acum trei ani si. Am schimbat inclusiv timoneria in service (defapt o placa de plastic in care se prinde nuca schimbatorului de viteze). La service-ul unde am inlocuit-o mi s-a spus despre cea veche ca e crapata si de aceea face asa, la 3-4 luni dupa schimbarea acesteia (timp in care nu am simtit nicio imbunatatire), mi s-a spus la un alt service ca sigur a crapat din nou. Chestiunea aceasta ar fi la SX4 si Swift. Solutia ar fi nu atat inlocuirea acesteia (am inteles ca ar costa 200 de euro, daca nu exista garantie) cat nu stiu ce artificiu tehnic ce il fac unele service-uri. Ca opinie personala, cred ca schimbarea uleiului in CV, gresarea timoneriei pot ajuta, dar in final nu asta e problema.

rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #146 on: January 28, 2012, 12:40:28 AM »

mai am cca 35000 km până la suta de mii  (îi voi parcurge mintenaș !) respectiv înlocuirea bujiilor, ocazie cu care voi măsura compresia în cilindri. M-am scos !

Ai masurat cumva compresia? 

der Weg ist das Ziel
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #146 on: January 28, 2012, 12:40:28 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: 1 ... 17 18 [19]
  Print  

Jump to: