Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Probleme cu senzorul de frana de mana  (Read 1641 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #40 on: July 30, 2010, 02:58:28 PM »

Probabil ca la tine era o alta problema dar in 99% din cazuri e de la placute.Uite, iti dau exemplul @deathangel1974 care a patit aceeasi chestie si era de la placute.Sunt cazuri si cazuri.Nu putem generaliza totul. Pot fi mai multe rezolvari la o problema.

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
fireburn
Sr. Member
Cheesy

« Reply #41 on: September 03, 2010, 10:16:57 AM »

La mine a fost de la placute.
Le-am schimbat azi la Autonet si nu se mai aprinde.
Lichidul de frana e ok.
Faza e ca daca pui mai mult lichid de frana, nu se mai aprinde martorul, dar risti ca placutele sa se toceasca de tot, fara sa observi, si astfel sa se uzeze si discurile de frana.
Asta e concluzia pe care am tras-o eu dupa ce am analizat posturile din acest topic.

Hero Member
Thumb Up

« Reply #42 on: September 03, 2010, 10:21:15 AM »

Faza e ca daca pui mai mult lichid de frana, nu se mai aprinde martorul, dar risti ca placutele sa se toceasca de tot, fara sa observi, si astfel sa se uzeze si discurile de frana.
Si atunci ce e de preferat:
1. sa intre aer pe instalatie si frina + ambreajul sa mai dea kix din cind in cind sau
2. sa verifici periodic grosimea placutelor de frina ?

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
http://www.suzuki-club.ro/forum/warzone/jos-prostia!!!/msg109272/#msg109272
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #42 on: September 03, 2010, 10:21:15 AM »

Tu pentru SuzukiClub

cristian_ionescu
Full Member
Thumb Up

« Reply #43 on: September 04, 2010, 11:55:04 PM »

Aveam vreo 20 si ceva de mii cand am patit acelasi lucru (treaba cu martorul de frana). Am fost la "maestrii" de la Poliserv, astia mi-au completat cu lichid de frana. La revizia de 30000, la Oradea, aia m-au intrebat daca am completat lichid de frana. Eu le-am spus patania. Ei mi-au zis ca trebuiau schimbate placutele. Eu curatandu-mi periodic placutele, stiam ca nu sunt consumate (santul median avea vreo 3mm adancime). Pana la urma am acceptat sa mi le schimbe (desi am fost fraier ca nu am cerut placutele schimbate). Insa e normal sa completezi cu lichid, ca nu numai placutele se tocesc, ci discurile de frana, si sabotii, si tamburii. Efectul cumulat e cel pe care l-am sesizat mai multi. Si da!, asa cum spunea cine pe aici e bine sa verifici periodic placutele de frana... si nu numai... asta e.. mai trebuie sa facem unele lucruri si noi, nu numai senzorii .

Suzuki SX4, GS 1.6 4WD
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  

Jump to: