Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
Ati avut problema discutata in acest topic? Votati DA numai daca aveti confirmarea unui service. Daca ati votat NU, votul poate fi editat mai tarziu...
DA - 30 (45.5%)
NU - 36 (54.5%)
Total Voters: 66

Pages: 1 ... 47 48 [49] 50 51
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Read 16420 times)
bigul and 3 Guests are viewing this topic.
Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #384 on: February 02, 2012, 07:38:46 PM »

Ii multumesc domnului Dragos Iancu de la Suzuki Romania care i-a convins pe cei de la service ca interventia in timpul garantiei e gratuita.
Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui. Cei de la service, cunosc o alta definitie a garantiei ?

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
macmat
Hero Member
Cheesy

Marca: suzuki
Model: sx4

« Reply #385 on: February 02, 2012, 10:21:30 PM »

Am schimbat si eu caseta marti

@lrbc: .........fabricatie 2011???????? Parca se rezolvase din fabricatie,eram chiar invidios......... PAUZA PAUZA Ai ceva pe constiinta? km multi? Drumuri f.grele? Off road la greu??

sxtelu
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX4 1,6 GS 4WD

« Reply #386 on: February 02, 2012, 10:31:42 PM »

Eu sunt convins că acele casete de direcție defecte, date jos de pe mașinile noastre, nu au ajuns la deșeuri...
Foarte probabil au fost reparate și reutilizate, de aceea problemele apar și pe mașini de fabricție recentă. Unul din criteriile de apreciere ecologică și nu numai a autovehiculelor, este proporția în care piesele/subansamblele pot fi reciclate !
Bineînțeles, la reprezentanță refrenul este că numai în Ro, datorită drumurilor proaste au apărut probleme la casetele de direcție... La o mașină cu oarece capabilități off-road (chiar soft!) nu este admisibil, după părerea mea, o astfel de frecvență a cedării de material fără o reacție a producătorului - gen chemare în service a loturilor de mașini suspicionate a da această defecțiune !

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #386 on: February 02, 2012, 10:31:42 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

lrbc
Jr. Member
**
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS 4WD Alcantara 2011

Life is only a daring adventure or nothing at all.

« Reply #387 on: February 03, 2012, 08:29:29 AM »

@ Laurentiu: Cei de la service m-au anuntat ca trebuie sa platesc manopera pentru reglarea geometriei directiei. Nu mi s-a parut normal si am scris la Suzuki Romania, mi-a raspuns dl. Iancu, care a discutat cu service-ul si mi-a scris ca nu trebuie sa platesc nimic. Probabil au intentionat o ciubucareala tipic romaneasca.

@ macmat: si eu speram sa nu am problema asta, dar am auzit zgomotul la primul drum la munte, in prima mie de km. La 3000 am fost cu ea la service, ca sa-mi spuna ca nu are nimic si ca nu poate fi de la caseta...

BigAir
Full Member
Thumb Up

Model: SX4-1.5 Winter Edition

Air...BigAir

« Reply #388 on: March 02, 2012, 11:03:09 AM »

am schimbat si eu caseta de directie la sx-ul meu pe la 20.000 km acum am 26.000 km si iar imi bate, daca din 6 in 6 k de km trebuie schimbata e tare nasol.
a mai schimbat cineva asa de des?
mentionez ce nu am 4x4 si utilizarea masinii este oras si drumuri destul de bune in general.

Suzuki "EsIcs"4 - 1.5 Winter Edition - Sunlight Copper Metalic

ATB (All Terrain Bike) cu scaun pici in dotare si MTB pentru copilot din masina si din viata.

продвижение сайта
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #388 on: March 02, 2012, 11:03:09 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

shogom
Jr. Member
**
Thumb Up

Marca: suzuki aka moby dick

« Reply #389 on: March 02, 2012, 07:14:52 PM »

din ce an e masina? e produsa inainte sau dupa facelift?

Swithin
Full Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GLX 4x4

« Reply #390 on: March 02, 2012, 07:32:26 PM »

Cred ca inainte, ca o are de 2 ani si 9 luni.

Grow up.
shogom
Jr. Member
**
Thumb Up

Marca: suzuki aka moby dick

« Reply #391 on: March 03, 2012, 04:39:10 PM »

cica dupa facelift s-a rezolvat problema cu bucsa buclucasa....dar nu stiu daca informatia e verificata.Ar fi interesant sa ne zica un posesor de SX4 facelift-uit daca a avut probleme cu zdranganeala in caseta.
al meu are doar 5000 km si nu inca" nu se aude nimic.

Pages: 1 ... 47 48 [49] 50 51
  Print  

Jump to: