Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Zgomot partea stanga fata la viteza mica si drum pietruit  (Read 729 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Doru_Neo
Full Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.2 GLX

« Reply #16 on: November 17, 2011, 08:57:50 AM »

Am citit mult acum cateva luni pe forumuri din afara, Anglia si Franta..am pierdut ceva timp cautand solutii si  problema se mainifesta si la ei. Problema fiind caseta, mai exact se pare jocul ar veni din cremaliera exact unde vine popicul.. cineva chiar sugera faptul ca nu ar fi bine gresata zona repectiva unde vine popicul si ar aparea o uzura la dintii cremalierei cu coloana volan. Am mai gasit utilizatori care au schimbat toata coloana de volan jocul venind din crucuile repective.. insa in acest caz cica s-ar simti in volan jocul. Eu simt jocul acolo jos sub masina si nu se simte in volan in timpul mersului.
Acum am directia mai stransa si tot se aude insa nu in halul ala, adica nu mai "zangane" atat de liber dar tot se aude.

LeonardSZK
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #17 on: November 17, 2011, 10:28:49 AM »

Asta nu are nici o legatura cu "problema arhicunoscuta de Suzuki de la SX4"...

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise
Doru_Neo
Full Member
Cheesy

« Reply #18 on: November 17, 2011, 10:52:37 AM »

Eu am spus ce am gasit dar s-au schimbat si casete din cauza bucsei

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #18 on: November 17, 2011, 10:52:37 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Doru_Neo
Full Member
Cheesy

« Reply #19 on: November 19, 2011, 06:42:30 PM »

Azi avand treaba la o statie ITP am tras masina pe canal in statie. Dupa ce am rezolvat treaba si sa plec am zis hai sa ma uit sa vad si eu ce au reglat mecanicii de la Iasi. Am intrat in canal m-am uitat la popic si cum se vede si in imaginea de mai jos s-a folosit o surubelnita si un ciocan sa desfaca siguranta de 40 de la caseta Cand am fost la Iasi, am vazut eu ca dadeau cu ciocanul si o surubelnita fara maner pe post de dalta dar nu m-am gandit ca vor mutila piesa repectiva in loc sa foloseasca o cheie sau o tubulara de 40... sa va mai zic pe langa asta masina este  zgariata alocuri pe dedesubt, luat stratul de antifon probabil de la cum au dat cu ciocanul.
Acum realizez de ce seful de service m-a trimis afara din incinta atelierului cand au inceput sa dea cu ciocanul.
La Iasi inca de la prima vizita am avut probleme, am plecat cu masina in teste si un angajat a reusit performanta sa-mi zgarie bara si sa rupa fusta de cauciuc de la bara. A urmat un polish si o fusta de cauciuc noua si scuzele de rigoare. Poate nu faceam asa o reclama dar deja e o practica sa te duci cu masina ok si sa vii cu ea mai rau de cat te-ai dus....
Sunt dezamagit  total de cei de la iasi nu asa se face treaba...

http://postimage.org/image/mwqxm66wr/
« Last Edit: November 19, 2011, 06:51:02 PM by Doru_Neo » Logged

gigelm5m3
Full Member
Thumb Up

Model: Swift 1.3 gs 2006

« Reply #20 on: February 12, 2012, 01:07:51 PM »

Doru,

ai schimbat caseta de directie? daca da, se mai aude vreu zgomot?

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #20 on: February 12, 2012, 01:07:51 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Doru_Neo
Full Member
Cheesy

« Reply #21 on: February 12, 2012, 04:48:28 PM »

Nu am schimbat caseta inca. Am fost anuntat ca a venit insa momentan nu am timpul necesar sa ajung prin service-uri. Voi ajunge cand imi va permite timpul si vremea de afara , poate si o incarcare prea mare cu energie ca sa suport nervii si timpul pierdut prin service-uri
Preventiv voi merge probabil in Bucuresti la Autonet sa mai fac o constatare a defectului. Nu mai am pic de incredere in service-ul de la Iasi.
Cu timpul te obisnuiesti cu zgomotul.. insa nu este normal. Ca o paralela, am mers luna trecuta cu un vw polo de un an jumate si facea un sunet identic. Proprietarul masinii avea schimbata coloana de directie pe garantie a doua oara si spunea el ca, de la service a primit raspunsul "asa fac toate pe drumurile din romania" si s-a lasat pagubas. La acel polo se pare coloana este de vina, am intrebat daca dupa schimbarea coloanei s-a rezolvat si propritarul a spus ca da insa pentru scurt timp respectiv cateva mii de km 3-4 mii zgomotul a aparut iar.

clanx
Newbie
*

Marca: suzuky
Model: swift

« Reply #22 on: April 13, 2012, 04:49:48 AM »

salutare la toata lumea.am un swift glx de 1.3 din 2003 la 50000 km si am un sunet ca un scartait pe fata stanga dar nu e constant,doar la viraje si denivelari.a mai patit cineva treaba asta?si inca o intrebare:ar trebui sa ii fac distributia la km astia tinand cont ca masina are aproape 9 ani?s-au uzat curelele intre timp?

Doru_Neo
Full Member
Cheesy

« Reply #23 on: April 13, 2012, 11:07:23 PM »

Pot fi multe, depinde de "scartait" un pivot, placute frana uzate eventual un unghi de fuga aiurea.
1x Cheesy

Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: