Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Bataie usa dreapta  (Read 108 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Paull
Full Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Swift 1,3 GS

« on: November 15, 2011, 10:08:13 AM »

Am din nou o problema cu o bataie la masina, acum imi bate ceva in usa din dreapta cand merg pe drum prietruit, intrebarea e cum desfac fata de usa si ce scule mi-ar trebui pentru operatiunea asta?

Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y
Iahim
Sr. Member
Thumb Up

Suzeta Splash 1,2

« Reply #1 on: November 15, 2011, 12:43:10 PM »

Vezi sa nu fie din platnicul usii...piesa fixata pe stalpul B, locul unde se inchide usa. Se poate sa se fi dereglat distanta dintre usa si cheder.
Daca insa vrei sa umbli la fata de usa iti trebuie o surubelnita in cruce si ceva experienta....
Unul dintre suruburile in cruce il gasesti in scobitura in care tragi usa din interior, mai are intr-un colt al fetei de usi un 'bradut' din plastic cu un miez care trebuie impins in interior pentru a debloca 'bradutul' + altii 'braduti' montati pe interiorul fetei de usa pe care trebuie sa tragi de fata de usa usor pentru fiecare piesa in parte.
Recomandat sa faci operatiunea la o temperatura cu + pentru a nu deteriora piesele din plastic.
Succes!

Paull
Full Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Swift 1,3 GS

« Reply #2 on: November 15, 2011, 01:39:18 PM »

Merci, nu e plasticul cred ca e macaraua de la geam pentru ce se aude batatie fier pe fier, probabil trebuie stransa.

Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: November 15, 2011, 01:39:18 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: