Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: zgomote la motor la temperaturi scazute  (Read 333 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
adis
Newbie
*

Marca: Suzuki
Model: Jimny 1,3L JLX 4WD

« Reply #8 on: December 07, 2011, 12:47:16 PM »

Eu am Jimny, dar din cate stiu motorul e la fel ca pe Ignis, si presupun si transmisia.

Si al meu face la fel. I-am schimbat uleiul la cutia de viteze, si schimba ceva mai bine, dar zgomotul acela a ramas. Dupa ce merg mult cu masina, zgomotul nu prea se mai aude, presupun ca se mai incalzeste lubrifiantul pe acolo. Vara nu am remarcat sunete deosebite (oricum nimic care sa sune exagerat). Chiar ma intreb daca sunetul dispare cand se incalzeste.

Desi, am mers acum cateva zile la service cu o alta problema, si am rugat un mecanic sa-si dea cu parerea - mi-a spus ca e de la cutia de viteze, si sa o aduc sa o desfaca sa vada exact problema. Ca sa-l citez, mai bine sa rezolv schimb acum niste piese relativ ieftin decat sa astept prea mult si sa fiu nevoit sa schimb toata cutia. Poate a exagerat ca sa iti faca de lucru (si bani)...

yo4nutz
Newbie
*

Marca: suzuki
Model: ignis

« Reply #9 on: December 11, 2011, 03:20:18 PM »

da... dupa vreo 10 minute...nu se mai aude nimic suspect.. si repet doar la temperaturi scazute am problema asta...

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: