Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: martor bord aprins (continuare vitezometru)  (Read 739 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
ignisGLX
Newbie
*

« Reply #8 on: October 19, 2010, 09:40:40 AM »

Salutare!

Am rezolvat-o!  Acum Suza nu "mai clipeste"!   
Inca de lunea trecuta, insa n-am apucat sa postez!
M-au sunat baietii de la Dolly, si luni am fost in service, am vorbit cu D-nul Nica, si
 in 30 minute aveam noul senzor (desigilat in fata mea) pe masina.
De atunci nu s-a mai aprins martorul!
Si cred ca acum este ok!

IGNIS GLX 15k
cata quarkk
Newbie
*

"Suki" 1.3 GLX FWD, 92 cp

« Reply #9 on: October 19, 2010, 12:26:45 PM »

beculetul poate sa se aprinda si de la benzina, din cauza calitatii slabe. eu am fost cu ea la service, au pus-o baietii pe tester si mi-au confirmat ca totul este in regula dpdv tehnic. fiindca nu prea imi permit sa bag benzina mai buna decat 95-ul, cand se mai aprinde, scot cateva minute borna de la baterie si apoi nu mai ramane aprins. alteori se stinge singur. nu recomand faza cu borna de la baterie decat daca stiti codul de la player. altfel ramaneti fara muzica vreo cateva zile, cum am stat eu si e trist.

caliop
Newbie
*

Marca: suzuki
Model: ignis

« Reply #10 on: July 28, 2011, 09:54:40 AM »

si eu am aceasta problema cu martorul aprins si cei de la service suzuki cluj mi-au spus ca poate fi catalizatorul dar costa 1.400 euro!!!un baiat de acolo care sa uitat la ea a spus ca nu are nici o problema atata timp cat motorul trage bine si nu are sunete ciudate. cica nu se incalzeste suficient catalizatorul.oricum am facut test de gaze si a iesit perfect. stie cineva ce poate fi?

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: July 28, 2011, 09:54:40 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #11 on: July 28, 2011, 10:07:53 AM »

martorul aprins si cei de la service suzuki cluj mi-au spus ca poate fi catalizatorul

Am pus o intrebare aici ... o reiau sub alta forma da' cu acelasi continut - cum au ajuns la concluzia ca ar fi catalizatoru' ... pe baza unui cod de eroare sau si-au dat cu parerea 

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
LuckyOWE
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis GS 2004

« Reply #12 on: July 31, 2011, 05:25:27 PM »

Aceeasi problema cu martorul aprins am avut-o si eu cu putin timp in urma. Detin Ignis-ul de aproape un an si vreo 6000 km. La mine cauza a fost stilul de conducere "economic". Deja ma pregateam sa fac o vizita la Doly.Noroc de forumul acesta . Am aplicat imediat o terapie de soc la motor. Am mers foarte turat intre 3500 si 4500 de ture...si s-a stins martorul(dupa vreo 2 zile de mers prin oras). Evident ca mi-am schimbat si stilu de condus...nu mai vreau economie.

0740987986
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: July 31, 2011, 05:25:27 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

mihaitza2007
Full Member
Thumb Up

Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003

« Reply #13 on: August 10, 2011, 12:31:49 PM »

Eu am pus cablul de diagnosticare si mi-a aratat ca este o eroare de la debitmetrul de aer. Cautand acea eroare cu google, am aflat ca este de vina senzorul de la debitmetru, care din cand in cand mai trebuie desfacut si curatat cu un spray de aer. Eu l-am curatat cu o pensula si, cam dupa vreo 100 km de cand am facut aceasta operatiune, becul check engine s-a stins si nu se mai aprinde decat din cand in cand, in special cand sunt pe vapori cu butelia. Sa-l tina domnul tot asa.

Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное
sushi
Newbie
*

« Reply #14 on: September 06, 2011, 05:17:01 PM »

Salut.
Mie mi s-a intamplat astazi.
Am alimentat la OMV de la City Mall,benzina 95, conducand spre Autokarma. Intai am vazut ca nu imi mai afiseaza consumul instant, ci doar linutele "--.-".
Cand am plecat de la ei 10 min mai tarziu, vitezometru mort, in alte 5 min s-a aprins martorul galben(cel cu emisiile).

Sugestii?inainte sa merg la service?
Masina e ignis 2007, 1.5 4x4 si e prima data cand se aprinde martorul galben.

sushi
Newbie
*

« Reply #15 on: October 21, 2011, 08:42:27 PM »

Rezolvat, prin inlocuirea senzorului de viteza!

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: