Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 3 [4]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Suport biciclete  (Read 2373 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
lrbc
Jr. Member
**
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6 GS 4WD Alcantara 2011

Life is only a daring adventure or nothing at all.

« Reply #24 on: March 09, 2011, 10:30:33 AM »

Tocmai mi-am luat 2 bucăţi de Thule FreeRide 530 de aici . 203 lei bucata. Super bune şi uşor de montat. Încuietoare la suport şi la bicicletă. Rămân la concluzia că cele mai convenabile (ca preţ şi mobilitate) sunt suporturile pentru bare transversale.
« Last Edit: March 09, 2011, 10:37:02 AM by lrbc » Logged

Silfax
Hero Member
Cheesy

SX4 1.5 GLX Spring Ed.

« Reply #25 on: March 09, 2011, 11:30:48 AM »

Eu am evitat sistemul pe bare transversale datorita inaltimii la care trebuie ridicata bicicleta... Daca era de montat pe o berlina (ca in poza celor de la Thule), ar fi fost o alegere meritata. In plus cea cu montare pe hayon o pot utiliza si pe Skoda Octavia.

Ajutati-ma sa-mi procur un tanc. Nu va spun la ce-mi trebuie, dar promit ca voi intra in istorie...
lrbc
Jr. Member
**
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6 GS 4WD Alcantara 2011

Life is only a daring adventure or nothing at all.

« Reply #26 on: March 09, 2011, 12:35:46 PM »

Eu am evitat sistemul pe bare transversale datorita inaltimii la care trebuie ridicata bicicleta...
Corect. Dacă nu te ajută statura, atunci poate fi un mare dezavantaj. Eu am renunţat la ideea unui suport pe hayon când am realizat că nu mai pot deschide portbagajul odată ce am pus bicicletele pe suport.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #26 on: March 09, 2011, 12:35:46 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Silfax
Hero Member
Cheesy

SX4 1.5 GLX Spring Ed.

« Reply #27 on: March 09, 2011, 05:41:45 PM »

De aceea nu mor de foame cei care furnizeaza aceste solutii... fiecare din ele isi are clientul ei    .

Ajutati-ma sa-mi procur un tanc. Nu va spun la ce-mi trebuie, dar promit ca voi intra in istorie...
Pages: 1 2 3 [4]
  Print  

Jump to: