Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Inlocuire parbriz  (Read 527 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
bluecat
Newbie
*

Marca: suzuki
Model: sx4

« on: March 20, 2011, 11:56:13 AM »

Salutare, am o problema care trebuie rezolvata urgent.
Mi s-a spart parbrizul de la o caramida ce a cazut de pe casa si s-a spart asa rau incat nu mai pot merge cu masina( o sa revin cu poze).
Am sunat la mai multe firme de parbrize si am gasit la www.falconsauto.ro care vine acasa sa mi-l monteze doar ca imi cer constatare de la politie, eu spunand ca parbrizul este spart rau.
Stie cineva cum se procedeaza in cazul asta, pentru ca eu nu pot merge cu masina la politie si nici nu cred ca e cazul pentru o caramida cazuta?

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #1 on: March 20, 2011, 01:02:55 PM »

Am sunat la mai multe firme de parbrize si am gasit la www.falconsauto.ro care vine acasa sa mi-l monteze doar ca imi cer constatare de la politie, eu spunand ca parbrizul este spart rau.

Pt orice daune la masina, aceasta nu se poate repara decit cu dovada de reparatie de la politie sau asigurari.

www.falconsauto.ro vor numai constatare de la politie sau se poate si de la asiguratorul tau ?

Da un telefon unde ai asigurarea pe masina si intreaba daca iti pot da ei o adeverinta de reparatie in cazul asta.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #2 on: March 20, 2011, 01:47:11 PM »

Poti gasi mai multe despre parbriz Suzuki SX4 si aici.

Problema ta este una legislativa ...si are legatura cu asigurarile? Daca da, locul topicului este aici 

Suzuki Vitara Forum
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: March 20, 2011, 01:47:11 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

bluecat
Newbie
*

« Reply #3 on: March 21, 2011, 02:32:36 PM »

Am reusit sa ajung pana la urma cu masina si mi s-a facut constatarea necesara la asigurator.
Astept sa mi se monteze geamul.
Multumesc mult pentru raspunsuri !

ASZ
Hero Member
Thumb Up

« Reply #4 on: May 11, 2011, 02:09:04 PM »

Ca sa nu mai deschid alt topic, voi continua aici, pt. ca e legat de inlocuirea parbrizului.
Urmeaza sa inlocuiesc din nou parbrizul (pe CASCO) si am observat la precedenta inlocuire ca oornamentul de plastic din partea de jos a parbrizului (cel care tine oarecum parbrizul) este in valuri pe parbriz, iar de la service (fostul Gimarom) mi-*au zis ca nu se poate remonta ca in fabrica, iar cei de la CASCO au zis ca este un reper dat ca demontabnil si montabil, deci nu-l pot inlocui.
La cei care ati inlocuit parbrizul original, cum arata acel ornament remontat ?

SX4 1.6 GLX 4WD - Negru
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #4 on: May 11, 2011, 02:09:04 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

bluecat
Newbie
*

« Reply #5 on: August 27, 2011, 10:25:38 PM »

Am schimbat pana la urma parbrizul la Vectorglass la un pret bun, tot cu montaj la domiciliu: Parbrize

Pages: [1]
  Print  

Jump to: