Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: exista service suzuki ok in B?  (Read 381 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
city77
Newbie
*

Marca: suzuki
Model: swift

« on: March 07, 2011, 01:11:36 PM »

Am 3 suzuki swift luate in 2010. Am ajuns cu una dintre ele la revizia de 1 an la cei de la radacini. Am fost foarte dezamagit. 1. Nu s-au uitat macar la placute - nu le-au schimbat - au spus ca nu e necesar, desi mai au un sfert din dimensiunea initiala (suzuki mta), la schimbul de ulei - pt ca am scut fara vizitare filtru - nu a fost schimbat filtrul, intrucat suruburile de prindere aveau o vopsea anticoroziva - neatinsa; uleiul binenteles 4 litri aspect murdar; cica ar fi schimbat filtrul de benzina?!?. De un singur lucru sunt sigur - au schimbat filtrul de aer.

Voi, posesorii de suzuki, sunteti multumiti de service? Unde va duceti masinile?
« Last Edit: March 07, 2011, 01:25:47 PM by city77 » Logged

lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #1 on: March 07, 2011, 01:36:55 PM »

Ca sa nu spunem noi  ,ai impresii pe forum de la mai toate service-urile Suzuki din Bucale si din tara(de ce nu?).
Bafta!

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644/0724363801
..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #2 on: March 07, 2011, 02:39:21 PM »

Unii dintre noi au optat pentru revizie in tara, Valcea, Oradea, Sibiu sau altele sunt doar cateva exemple. Cel mai bine e sa citesti pareri pe topicurile dedicate service-urilor, asa o sa-ti faci o idee generala.
Nu are sens sa reluam aici subiecte discutate. Daca ai ceva intrebari, nelamuriri, nu ezita sa scrii chiar pe topicurile in cauza. De exemplu, experienta ta cu service-ul Radacini poata fi postata aici (apropos ca de-abia erau laudati - lucru cam rar, ce-i drept ).

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: March 07, 2011, 02:39:21 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: