Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Coduri piese Swift<2005  (Read 990 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
dexter
Full Member
Thumb Up

Marca: Skoda
Model: Octavia 2004 1,9 TDI

« Reply #8 on: October 11, 2010, 10:34:19 PM »

Salut. Uite aici toate codurile,inclusiv caroserie:http://www.venite.hu/suzuki/thumb/swift4.htm.Dai click pe pozle cu ce te intereseaza.De altfel,cu un mic search Inteligent,gaseai chiar mai multe  site-uri mentioate pe forum.Daca ai swift 5 inlocuiesti cifra din link cu 5 si gata. Bafta.

Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc
prikoke
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: swift 2001

« Reply #9 on: February 08, 2012, 02:38:50 PM »

ATENTIE!!
Acum 1-2 sapt, pe frigul cel mai aspru, m-a lasat cablu de ambreiaj. Las masina, sare un pireten care nu prea avea ce face mati sa imi ia un cablu ( dupa cei-am dat model, an, putere, .... tot ce trebuia) si seara ne punem sa montam. Dam jos vechitura rupta, apoi cand sa puntem noul cablu( made in italy) observam ca e PREA SCURT. Am tras de el si l-am lungit destul, apasa pe o conducta de frana, dar m-a tinut doua zile pana am luat altul  corespunzator (made in JPN). DECI atentie ca exista 3 lungimi de cablu pt swift <2005. Sfatul meu e sa luati cel mai lung ( 64cm, nu 57cm), pt 20ron scapati de inca o demontare foarte placuta.

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: