Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Amortizoare Ignis  (Read 425 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Corbu
Newbie
*

Suzuki Ignis 1.3 GS 2007

« Reply #8 on: February 01, 2012, 06:15:50 AM »

Nu am inteles partea asta "vine din fabrica cu  Kayaba ? Si daca da, le-ai cumparat pe astea, de unde si cu cat?". Din cate am inteles de la colegii din Ungaria, da vine cu Kayaba sau KYB. De cumparat inca nu am cumparat nimic, pe asta o am de cand am masina. Din pacate nu stiu cum sa diagnostizez daca trebe schimbat sau nu.

Da, la asta m-am referit, daca amortizoarele originale sunt Kayaba. Pe net pretul este pe undeva pe la 200 RON si un pic, iar la reprezentanta sunt 400 RON bucata si sunt "originale". Daca or fi sau nu la fel inca nu stiu, insa incercam sa imi dau seama daca merita diferenta de bani.

Si referitor la flanse, nu are nimeni o sursa mai ieftina?

P.S. Nu dati cu rosii, dar ce fac mai exact flansele si de ce trebuiesc schimbate odata cu amortizoarele ?  

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: