Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 14 15 [16]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Suzy blue ignis 1.5 4WD GLX  (Read 4613 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Batranul
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #120 on: October 13, 2011, 11:26:15 PM »

ieri am trecut pe montana de iarna - 50 ron schimbatul+echilibratul (am trecut cu ele 2 ierni si-o vara si inca se prezinta f bine)

Batranul
Hero Member
Thumb Up

« Reply #121 on: May 03, 2012, 09:47:28 PM »

Nimic notabil, nici nu am apucat sa trec pe cauciucurile de vara.

Doar ca in uichend i-am schimbat furtunul de la hayon care s-a taiat peste iarna. Am luat furtun 'de dacie', am dat 7 lei setul (cu tot cu stuchitori). Am vrut sa iau furtun la metru din dedeman, insa cel de la dedeman era mai subtire in carne si mai 'plasticos' fata de astalaltu.

Pe langa asta e necesar sa ai o surubelnita in cruce (se desface capacul lateral dreapta - cu difuzorul) ca sa poti mai apoi sa desfaci plasticul alb/gri din partea superioara. In dreptul stopului spate este o mufa de conexiune. Cealalta e sub stopul al treilea (trebuie doar scoasa carcasa - are doua clipsuri). Trebuie doar ca arcul din cel vechi sa il tragi in furtunul nou (o sarma lunga de vreun metru si subtire va e de folos).

Cu ocazia asta am inspectat alubandul lipit pe tabla - care e ok, plus buretele de pe plastice - si asta e ok.

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #122 on: May 04, 2012, 12:47:49 PM »

stuchitori
lafing    lafing    lafing                lafing    lafing    lafing

Am vrut sa iau furtun la metru din dedeman, insa cel de la dedeman era mai subtire in carne si mai 'plasticos' fata de astalaltu
Da' tubu' de perfuzie nu era bun    

PS - intrebare semiglumeata  

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #122 on: May 04, 2012, 12:47:49 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Batranul
Hero Member
Thumb Up

« Reply #123 on: May 04, 2012, 03:55:54 PM »

aveam un lapsus - am zis ca 'stuchitori' e destul de ilustrativ pentru cuvantul ce-mi lipsea 

de furtunul de perfuzie nu stiu ce sa zic. nu am avut la indemana. oricum, la cat ma duce pe mine capul, 99% ala nu e conceput sa reziste la temperaturi negative - asa ca oricum mai bine pas.

Pages: 1 ... 14 15 [16]
  Print  

Jump to: