Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Noul Suzuki Swift Sport  (Read 193 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
SergiuT
Newbie
*

Marca: Suzuki
Model: Swift

« on: October 18, 2011, 09:38:57 PM »

BIne v-am gasit!
 Imi permit sa deschid un jurnal de bord pentru masina mea,chiar daca inca n-a venit. Am promisiuni ca pe la sfarsitul lunii ar ajunge..
 Ma ajuta un prieten care traieste in Ungaria si mi-o ia de acolo. Mai ieftin si mai repede decat ar fi venit din romania.
 E vorba de noul Suzuki Swift Sport... pe care nu l-am vazut decat in poze; dar avand in vedere cat de bine arata cel "vechi", nu imi fac probleme ca nu imi va placea.
 Sper sa ne vedem si la intalniri..si sa imi iau si eu un sticker. Am inteles ca de la Cristyyy2003 pot lua sticker..

Suzuki Swift Sport
1nu
Full Member
Thumb Up

Model: Swift Sport

« Reply #1 on: October 19, 2011, 01:04:26 AM »

Felicitari pentru achizitie! Sunt curios daca vei avea primul Swift Sport model nou din Romania. Poti sa-mi spui si cat vei da pe el, de curiozitate?

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #2 on: October 19, 2011, 02:08:06 PM »

Abia astept sa vad masinuta! Intr-adevar, in poze arata mega fain noul SSS!
Ce culoare va avea?
Si da, sticker poti lua de la @cristyyy2003. Miercurea sunt intalniri in Bucuresti, il poti ridica chiar de acolo, daca ajungi.

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: October 19, 2011, 02:08:06 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: