Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Luci: Suzuki SX4 1.5 Glx  (Read 7369 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
xim
Sr. Member
Thumb Up

« Reply #120 on: July 12, 2010, 09:27:15 PM »

...miocrl, consternat   am citit relatarea ta legata de evenimentul neplacut din service...incredibil ..in situatiile astea singurul lucru pe care ti-l doresti este sa fi terminator si sa-l zdrobesti de un perete...chiar cu riscul de "dauna totala"...
...modalitatea rapida si la indemina noastra de a sanctiona astfel de comportamente, culmea ne-a dat-o chiar "patronul-babuin" (ramas cu cel putin 2000 de ani in urma), care incredibil, se pare ca, cunoaste foarte bine puterea internetului, din moment ce ii erai deja cunoscut....
...deci, propun deschiderea unei liste negre , a rusini, blacklist sau cum vreti voi in care sa fie trecute aceste forme de organizare primara, caci de societatati comerciale nu poate fi vorba ... iar, acest topic sa apara undeva in pagina de start bine evidentiat, astfel ca cei care viziteaza acest forum...si care sunt destul de multi sa invete din aceste experiente si sa evite contactul cu acesti virusi sociali si economici...
...cred ca prin acest forum se face destula reclama gratuita acestei marci, reclama binemeritata in multe cazuri...nu vad de ce asfel de situatii ar trebui bagate sub covor... nu merita ca aceste specimene sa se bucure si sa profite de aceasta reclama ... astept parerile voastre.

PS.
.. de pe topicul asta trec direct pe cel cu emigrarea, desi nu asta este solutia...Canada sau ce ziceati ca se poarta?

1,6 SX4 GS 4x4 black
miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #121 on: July 13, 2010, 06:59:59 AM »

iata si partea frumoasa a excursiei din weekend - Suncuius - mai sus de Suncuius pe un drum forestier practicabil de orice masina se pot vizita 2 pesteri

http://www.postimage.org/image.php?v=TsKg8BJ
http://www.postimage.org/image.php?v=TsKgiAi

fan al tricoului lui @Myrcea
miocrl
Hero Member
Thumb Up

Love is all around

« Reply #122 on: July 13, 2010, 08:47:58 AM »

@xim: avem pe forum un astfel de topic: http://www.suzuki-club.ro/forum/cafenea/feedback-negativ-site-uri-companii/

@bogogica: da e acel arc. care ajuta.. sau automat ridica scaunul. ma mir sa fi scos un amarat de arc. poate ne spune WOL daca cele noi au acel arc sau nu.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #122 on: July 13, 2010, 08:47:58 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

M_TM
Hero Member
Cheesy

Marca: スズキイグニス
Model: ミルチア

« Reply #123 on: July 13, 2010, 11:11:00 AM »

Se pare ca frustrarea unor "patroni" pe timp de criza duce la comportamente de genul...Dupa ce ca merge treaba cum merge sa mai ai si clienti ca tine...eh..greu...No problem...fiecare pasare pe limba ei piere ,  Inteligent , nu?

miocrl
Hero Member
Thumb Up

Love is all around

« Reply #124 on: July 13, 2010, 12:02:01 PM »

apai eu nu m-am schimbat.. e doar criza care e de noutate

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #124 on: July 13, 2010, 12:02:01 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

xim
Sr. Member
Thumb Up

« Reply #125 on: July 13, 2010, 06:18:18 PM »

este destul de general si bine ascuns in acest "giga-forum" ...insa oricum este un inceput...

1,6 SX4 GS 4x4 black
miocrl
Hero Member
Thumb Up

Love is all around

« Reply #126 on: August 04, 2010, 02:41:28 PM »

am schimbat caseta de directie in garantie, si o sa am garantie pe ea inca 3 saptamani cand imi expira garanita masinii.
in sensul acesta va rog sa imi dati un sfat. bataile le aud demult, de fiecare data la service in TM au decis ca nu e nici o problema la caseta, acum eu am caseta noua si garantie 3 saptamani. nu mi se pare normal sa raman cu garantia asta de 3 saptamani la caseta. daca se constata corect de mai demult, si caseta noua avea un defect puteam sa o schimb iarasi pe garantie caci in cateva luni defectul aparea sigur.

miocrl
Hero Member
Thumb Up

Love is all around

« Reply #127 on: August 04, 2010, 03:14:14 PM »

cum am putut sa nu specific... Militanu'

ii multumesc lui @adrian_r5 ca a venit cu mine pana la Oradea si inapoi a condus el masina mea  . eu am plecat mai departe spre MM cu alta masina.

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25
  Print  

Jump to: