Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Leutz - (ex. SX4) Ignis mk1  (Read 5307 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
sanduraveica
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis 1,3 GLX+

0743.074.656

« Reply #160 on: December 31, 2011, 06:06:25 PM »

La multi ani Leutz, la multi ani Australia!!

Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis MK1

« Reply #161 on: January 01, 2012, 02:45:56 AM »

Multumesc mult pentru urari 

Toate cele bune va doresc si eu, tuturor celor de acasa si nu numai. Sa avem un an nou mai bun in care sa avem puterea sa realizam tot ce ne-am propus.

\2  roti   :   Schwinn PDG Aluminum - road racing bike
\4  roti   :   Suzuki Ignis MK1
\2 maini :   Finn GIZMO sit-on-top kayak || Delta C1 - Olympic Sprint Canoe
Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #162 on: February 29, 2012, 12:44:11 PM »

Acum cateva zile pentru prima data de cand am permis de conducere ... am fost oprit de politie  lafing. Desi e greu de crezut, efectiv nu m-a oprit nimeni niciodata nici macar pentru un control de rutina.

Am trecut pe galben (care era de fapt cam rosu) fara sa vad printre cei care asteptau ca eu sa ma scurg agale din intersectie era si un nene in uniforma, la volanul masinii corespunzatoare. Ghinion, ce sa fac ... Oricum am intalnit un politist dintre cei autentici care participa mai mult la linistea si educatia cetatenilor si mai putin taxarea oricarei greseli.

A venit la masina jovial si m-a-ntrebat de ce n-am oprit la timp. Am zis ca l-am vazut tarziu iar apoi cand mi-am dat seama n-aveam unde opri si-am tras pe o straduta, apoi am mers inca o intersectie pana am oprit pe peluza unei case. Mi-a atras atentia ca trebuie conform legii sa opresc imediat indiferent care ar fi conditiile, insa a apreciat ca pozitiva initiativa si mi-a dat dreptate … no worries.
Apoi m-a-ntrebat daca stiu ca era rosu cand eu eram inca in intersectie (echivalent cu trecutul pe rosu aici, nu stiu cum mai e p-acasa). Am zis ca nu (desi stiam ca era cam rosu chiar de cand intrasem), apoi m-a-ntrebat daca macar imi dau seama ca de data asta am fortat galbenul cam mult si na ... ce sa zic, dom’le galbenul l-am vazut clar si puteam sa opresc fara nici o problema, da’ am zis ca “merge si-asa”, oricum intersectia era goala. La care tipul a apreciat onestitatea si mi-a zis si el onest … dom’le asta e, stiu ca toata lumea trece pe galben/rosu dar, e pacat de dumnezeu sa te grabesti cand traiesti … in Canberra. Mi-a tinut un discurs elegant si hazliu, ca la scoala si mi-a urat drum bun cu promisiunea ca incerc sa fiu mai atent.
Si asta fuse. Nici eu n-am insistat sa ma ierte nici el n-a insistat sa ma pedepseasca, insa tocmai prin asta mi-a impus mult mai mult respect decat daca m-ar fi amendat (destul de usturator si in bani si in puncte). Acum ma simt mult mai obligat (moral) sa-i dau ascultare si sa fiu mai atent.
2x Thumb Up

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #162 on: February 29, 2012, 12:44:11 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #163 on: February 29, 2012, 01:05:04 PM »

Cum te-ai obisnuit cu volanu' si condusu' pe "partea gresita" ... a fost greu  

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #164 on: February 29, 2012, 02:26:00 PM »

Nu. Chiar deloc. Cred c-am postat mai demult p-aici cum a fost. M-am mirat si eu la inceput ... dar chiar m-am simtit in largul meu fix din primul moment.
Posibil sa fie si de la faptul ca n-am condus chiar asa de mult pe partea corecta, plus ca aveam la activ anii petrecuti in Jp cand chiar daca n-am condus, doar pieton, ciclist sau pasager ... tot s-au format anumite reflexe.

Probleme am avut insa cand am venit acasa asta toamna. La prima venire in iarna lui 2010 n-am avut nimic, insa asta toamna primele 2-3 zile n-am fost prea sigur pe mine. Nu stiu cum o sa fie la urmatoarea venire ...

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #164 on: February 29, 2012, 02:26:00 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

sanduraveica
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1,3 GLX+

0743.074.656

« Reply #165 on: February 29, 2012, 04:19:36 PM »

La ce atitudine a adoptat, cu iertaciunea, milogeala tipic balcanica Cry nu faceai nimic poate mai rau iesea. Cum bine ai spus la modul asta de comportament, te-a obligat(moral). Ca si tine, anul trecut am fortat galbenu-rosu. Comparativ cu politistii australieni, ai nostri, dupa ce am adoptat aceeasi atitune ca tine s-au razgandit de la pedeapsa legala(3 luni fara permis!) si am luat amenda pentru nepurtare de centura. Dar aici a lipsit acea lectie de morala. Oricum le multumesc, efectul a fost acelasi ca la tine pentru ca e bine sa mai ai si cate un dus rece chiar si la varsta mea. Militanu' 

rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #166 on: February 29, 2012, 08:09:25 PM »

Acum ma simt mult mai obligat (moral) sa-i dau ascultare si sa fiu mai atent.

Asta la tine, dar multi dintre cei ce impart aceiasi cetatenie cu tine pe buletin ar fi plecat zambind pe sub mustati fredonand in gand "L-am facut pe fraieru asta cu patru clase"   

der Weg ist das Ziel
adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #167 on: February 29, 2012, 10:41:04 PM »

am fortat galbenu-rosu.

Uneori la viteza legala esti in imposibilitate de a "mai putea opri vehiculul în conditii de siguranta" ... alteori poti pati asa 

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22
  Print  

Jump to: