Welcome Guest , please login or register
Pages: [1] 2 3 ... 11
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: IF 0437  (Read 1744 times)
costi and 1 Guest are viewing this topic.
costi
Jr. Member
**
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX 4 1.6 4wd GS

« on: April 30, 2011, 06:40:27 PM »

1.6 GS 4 WD primit de Paste, dupa o saptamana de la comanda facuta la Union Motors Otopeni (   Alexandru & Costin). Impresii bune pana acum dupa 550 km, doar motorul parca-i diesel la viteza mai mare (adevarat e primul 1.6 l cu care merg). Ma asteptam sa fi mai silentios. Nu am turat-o peste 3000 rpm si nici nu am mers peste 120 km/h. Astazi, sesizat de socurile primite la trecerea peste limitatoarele de viteza am verificat presiunea in pneuri si am gasit 3.4 bar Militanu' rusinica, rusinica.....
Cu ocazia asta am descoperit la LukOil-ul de dupa Union Motors-ul din Otopeni (spre Buc) o scula de verificat presiunea careia ii dai presiunea pe care o doresti in cauciuce si dracia ti le umfla/desumfla dupa caz. Mie mi le-a desumflat un bar  .
I-am pus cotiera Armster si o sa vina tava portbagaj si poate huse. Turbina e in studiu  lafing ! Apropo stiker de unde iau ? Numai bine !
Culoarea e smokey green.
Ma cam streseaza dimensiunea siglei Suzuki fata ! Cred ca ii dau cu un marker permanent pt moment sa nu mai straluceasca asa, dar tare i-as pune o masca sport, fara sigla. Ceva idei ?

http://postimage.org/image/2ds0uie2s/
« Last Edit: April 30, 2011, 06:45:29 PM by costi » Logged

bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #1 on: April 30, 2011, 06:55:04 PM »

Salut si bine ai venit pe  forum. Sa o satapanesti sanatos.
Cu privire la presiunea din roti, toate vin la fel. Mie mi-au dat o explicatie cel putin "de necrezut" pe care evident nu am luat-o in seama. Ceva de genu ca prima mie de km sa merg cu ea asa pentru a se aseza cum trebuie suspensia si amortizoarele. Incredibil, nu?

costi
Jr. Member
**
Cheesy

« Reply #2 on: April 30, 2011, 06:59:39 PM »

Mda... culmea e ca stiam ca vin asa dar mi-a fost lene (era si aglomerat inainte de Paste prin benzinarii) sa o verific... vroiam sa plec mai repede din Buc... acum e alta viata... presiunea ECO de pe eticheta (2.8 parca) se refera la alt tip de cauciucuri ? nu prea am idee !  

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: April 30, 2011, 06:59:39 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #3 on: April 30, 2011, 07:31:00 PM »

Eco inseamna o presiune mai mare putin decat cea normala (sau de confort cum zic ei) si merge pe principiul ca un cauciuc mai tare este mai usor de invartit, deci efortul depus de motor este mai mic si astfel consumul este mai ECO.

costi
Jr. Member
**
Cheesy

« Reply #4 on: April 30, 2011, 07:53:39 PM »

am inteles.... o s-o fac 2.5 data viitoare sa impac si varza si capra, doar de dragul instalatiei de umflat/desumflat de care va vorbeam  weekend placut in continuare !

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #4 on: April 30, 2011, 07:53:39 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #5 on: May 02, 2011, 12:23:11 PM »

S-o stapanesti sanatos si sa ne mai pui poze!

Apropo stiker de unde iau ?

Vezi aici, tre sa iei legatura cu @cristyyy2003.

Culoarea e smokey green.

Deci e verde? Intreb pentru ca din poza imi pare mai degraba un galactic grey.

tare i-as pune o masca sport, fara sigla. Ceva idei ?

Cred ca ceva similar si-a pus si @cristyyy. Practic a inlocuit masca stock a masinii cu alta care nu are sigla. Uite aici cum arata (prima poza).

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
costi
Jr. Member
**
Cheesy

« Reply #6 on: May 03, 2011, 10:17:55 PM »

Multzam frumos pt raspuns, deci cu @cristyyy  impusc doi iepuri (sticker & masca); cat despre culoare, da e "smokey green" o noutate dupa cele spuse de dealer, dar bate spre gri/albastru /bej dupa cum bate lumina; sincer alegerea culorii era cea mai mare problema, am inceput cu negru, am trecut spre gri, nu eram multumiti si la dealer fiind sa facem comanda ne-a spus "avem si nuanta asta mai noua"; de-am intors (eram in show room si am vazut "minunea"; am rasuflat usurati si am spus la unison DA (scapase-m de-o grija)  ; i-am comandat tava, urmeaza husele..... numai nine !

costi
Jr. Member
**
Cheesy

« Reply #7 on: May 08, 2011, 06:21:23 PM »

bun, atata vreme cat cristyyy nu raspunde, sa va intreb altceva: astazi era frig in Buc, aerul conditionat inchis, ventilatia inchisa, aer dinafara, si totusi pe aeratoare venea aer cald !!!!     imi scapa mie ceva?

Pages: [1] 2 3 ... 11
  Print  

Jump to: