Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 5 6 [7]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: 2011 Kizashi M/T  (Read 2681 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Cristi
Full Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Kizashi Sport M/T

« Reply #48 on: October 14, 2011, 11:34:32 PM »

Cum un necaz nu vine niciodata singur, masina a mai primit un binevoitor adormit la volan care s-a decis sa incerce taria barei spate. De data asta impactul a fost mai serios, lasandu-se cu dureri de ceafa si gat. Am fost cu pritena si la spital a doua zi pentru radiografie deoarece nu ii trecuse durerea si aparent nimeni nu are nimic. Masina arata remarcabil de bine pentru taria impactului (doar bara spate un pic zgariata) insa probabil ca bara de metal e acordeon. Astept acum aprobarea asigurarii pentru a baga masina in service.

Odata cu estimarea pentru reparatie la service, am facut si revizia de 15000 de km la masina. A costat doar 220 de euro, nefiind nevoit sa schimb si placutele de frana.

- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #49 on: October 15, 2011, 04:05:17 AM »

Traiasca armatura
P.S. Fierul se face, voi sa fiti ok

Suzuki Vitara Forum
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #50 on: March 07, 2012, 12:04:47 AM »

Ai rezolvat cu masina?

In alta ordine de idei, m-ar interesa cam care e consumul in diferite ipostaze, mers prin oras, mers combinat in mod normal, mers sustinut pe autostrada etc   

der Weg ist das Ziel
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #50 on: March 07, 2012, 12:04:47 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Cristi
Full Member
Thumb Up

Model: Kizashi Sport M/T

« Reply #51 on: March 10, 2012, 11:57:19 PM »

Da, am rezolvat-o cam acum o saptamana definitiv. Din pacate a fost nevoie de 3 incercari pentru ca cei de la service sa o scoata la culoare. Prima a fost catastrofala (gri inchis in loc de argintiu), a doua a fost ok (doar de la distanta iti dadeai seama, dar tot se vedea) iar a treia a iesit bine (nu perfect, dar e foarte greu sa-si dea cineva seama, si numai dintr-un anumit unghi parca). Pentru aceasta a treia incercare au luat de la bara din fata capacelul ce protejeaza locul unde se pune carligul de remorcare si l-au dat la o firma/fabrica sa scoata culoarea dupa el.

A durat ceva toata aventura asta, dar apreciez ca s-au straduit si au scos culoarea corecta, chiar daca i-am presat si noi cu telefoane.

Masina a facut saptamana asta 20 000 km. Merge foarte bine si sunt multumit de ea. Cei de la Suzuki au facut o treaba buna cu Kizashi.

Consumul real e foarte bun pentru marimea motorului: 11.87 la pompa, intr-un an si jumatate: http://www.spritmonitor.de/en/detail/453298.html, dar se poate mult mai bine daca e sa ne uitam si altii cu aceeasi masina de pe acel site (stilul meu de condus e mai "nelinistit"). E de notat ca o data cu vremea rece si cauciucurile de iarna, consumul a crescut cu 0.7 - 1 litru.

Pe autostrada daca tin bine minte, pe la 130-140 mers constant pe cruise-control consuma cam 8l, dar nu stiu cand am mers ultima data asa  Consumul depinde de cat de tare mergi si cat de sus iti place sa tii turatia: eu de ex merg cat de repede imi permite autostrada (pe sectiunile nelimitate 180-200), cu turatia peste 3500rpm de obicei. Ca atare si consuma 11-12. Cam tot atat imi consuma si prin oras cu trafic, de unde rezulta si acel consum mediu de 11.87.

- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio
Pages: 1 ... 5 6 [7]
  Print  

Jump to: