Da, am rezolvat-o cam acum o saptamana definitiv. Din pacate a fost nevoie de 3 incercari pentru ca cei de la service sa o scoata la culoare. Prima a fost catastrofala (gri inchis in loc de argintiu), a doua a fost ok (doar de la distanta iti dadeai seama, dar tot se vedea) iar a treia a iesit bine (nu perfect, dar e foarte greu sa-si dea cineva seama, si numai dintr-un anumit unghi parca). Pentru aceasta a treia incercare au luat de la bara din fata capacelul ce protejeaza locul unde se pune carligul de remorcare si l-au dat la o firma/fabrica sa scoata culoarea dupa el.
A durat ceva toata aventura asta, dar apreciez ca s-au straduit si au scos culoarea corecta, chiar daca i-am presat si noi cu telefoane.
Masina a facut saptamana asta 20 000 km. Merge foarte bine si sunt multumit de ea. Cei de la Suzuki au facut o treaba buna cu Kizashi.
Consumul real e foarte bun pentru marimea motorului: 11.87 la pompa, intr-un an si jumatate:
http://www.spritmonitor.de/en/detail/453298.html, dar se poate mult mai bine daca e sa ne uitam si altii cu aceeasi masina de pe acel site (stilul meu de condus e mai "nelinistit"). E de notat ca o data cu vremea rece si cauciucurile de iarna, consumul a crescut cu 0.7 - 1 litru.
Pe autostrada daca tin bine minte, pe la 130-140 mers constant pe cruise-control consuma cam 8l, dar nu stiu cand am mers ultima data asa

Consumul depinde de cat de tare mergi si cat de sus iti place sa tii turatia: eu de ex merg cat de repede imi permite autostrada (pe sectiunile nelimitate 180-200), cu turatia peste 3500rpm de obicei. Ca atare si consuma 11-12. Cam tot atat imi consuma si prin oras cu trafic, de unde rezulta si acel consum mediu de 11.87.