Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
In ce zona a tarii ne intalnim? (cu propuneri de cazare)  (Voting closed: August 22, 2009, 06:19:07 PM)
jud. Brasov - 22 (55%)
jud. Sibiu - 5 (12.5%)
jud. Alba - 4 (10%)
jud. Mures - 3 (7.5%)
jud. Harghita - 4 (10%)
jud. Covasna - 2 (5%)
Total Voters: 40

Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 115
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Read 17046 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
deathangel1974
Sr. Member
Cheesy

McQueen

« Reply #488 on: August 29, 2009, 07:36:14 PM »

[ Acu nu stiu daca s-a facut confuzie cu Angelica, care intradevar era naspa.

Ce este atat de naspa aici, ca eu chiar nu pricep?   http://www.ofertedecazare.ro/complex_turistic_angelica_bran_brasov.html
,

Nu zona e naspa, pozele arata superb.
Tarife: 24 de camere duble, triple de ** - 80 RON/ zi; 10 camere duble, triple de *** - 100 RON/ zi; 2 apartamente - 120 RON/ zi; 4 camere cu baia pe hol - 60 RON/ zi; pensiune completa 70 RON, tabere copii.
Eu unu nu m-as caza la 2*. Just me...
 , acu o sa inceapa... da nu stam in camera decat sa dormim, bla-bla...
Si sper sa mai fie si altii de acord cu mine, daca nu asta e...vin cu cortul
Si inca ceva, 80 lei la 2* mi se pare cam mult.
http://img269.imageshack.us/img269/2227/phptd7aet.png
http://img269.imageshack.us/img269/489/phpv9ar92.png
« Last Edit: August 29, 2009, 07:41:02 PM by deathangel1974 » Logged

Suzuki SX4 1.6 GS 4WD
BrSx4
Full Member
Exclamation point

Munca nu a omorat niciodata pe nimeni,dar de ce s

« Reply #489 on: August 29, 2009, 10:54:14 PM »

Dar pe la Cheile Gradistei sau Moieciu  a incercat cineva au fost colegi de ai mei cu 60 ron cazare cu toate dotarile. Sunt preturi pe acolo care se asorteaza cu, "Crizaaaa"
http://inmoeciu.ro/
« Last Edit: August 29, 2009, 11:33:46 PM by BrSx4 » Logged

SX4 1.5 glx gri metal
Despre prostie,numai bine,despre prosti nu am cuvinte
whizzy
Hero Member
Thumb Up

« Reply #490 on: August 30, 2009, 01:44:33 AM »

N-am inteles, de ce pica Miruna, e izolat, e liniste suntem numai noi in pensiune deci n-avem pe cine deranja, nu asta cautam? Ca nu place unora care se dau in vant dupa aglomeratia de pe Valea Prahovei sau Bran unde este tot Bucurestiul in fiecare week-end. A nu fi inteles gresit , nu sunt fixat pe miruna dar as vrea ceva in genul asta, nu undeva unde sa ne calcam in picioare cu alti enshpe mii de turisti de week-end

"Din pacate desi aceasta pensiune arata destul de bine-asta pt ca e noua, se bucura de patronajul unei stimabile doamne care la ora 22 isi trimite clientii la culcare, sau ii intimpina in urlete adresate lor cit si angajatilor. Am ramas cu o amintire care o po descrie simplu-miruna=nebuna! Daca vreti sa va simtiti bine si sa nu stati in restaurant in fumul de arsura de la bucatarie mai bine cazati-va la manastire! Stimata doamna patron ar trebui sa te lauzi ca faci afacere in turism si-ti respecti clientii nu ca esti sotie de consilier judetean aflat la guvernare si sa chemi jandarmii la 22 seara ca iesim la plimbare din pensiunea dumneatale. Va sugeream niste cursuri de turism ca cele de ospatar din pacate nu va sint suficiente! .
"

e ok cu tine chestia asta ?

Personal site: Andrei pop

Destinatii de Weekend

Suzuki SX4 1.6 GS nume de cod ZuZa
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #490 on: August 30, 2009, 01:44:33 AM »

Tu pentru SuzukiClub

miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #491 on: August 30, 2009, 10:35:54 AM »

Avans cazare intalnire SuzukiClub 1an cristyyy2003.
Cred ca 5 zile incepand de astazi sunt suficiente pentru depunerea avansului.

cea mai ieftina metoda e de a merge la ING si a face o alimentare cont personal in contul acela

fan al tricoului lui @Myrcea
Razvan
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.5 GS

Happiness is not a destination. It's a Way of Life

« Reply #492 on: August 30, 2009, 11:17:04 AM »

e ok cu tine chestia asta ?
In general nu prea ma iau dupa parerile puse pe forumuri, mai ales in cazul asta unde este o singura parere negativa. Tu cum ai actiona cand ai hotelul plin de clienti linistiti veniti in mijlocul naturii la odihna si s-ar gasi cativa nebuni (mi s-a intamplat si mie de cateva ori) sa faca doar ce au ei chef tulburand si deranjand ceilalti clienti doar cu motivatia idioata ca au platit o camera si se cred stapani pe locul respectiv.
Tocmai pentru a nu  ne lua dupa parerile puse aiurea pe tot felul de forumuri si siteuri am spus, si stiu ca si cristi a propus , ca pensiunea, oricare ar fi ea, sa fie vizitata inaintea rezervarii finale

Suzuki SX4 1.5GS - B 73 UYZ
Mobil 0744.338.792
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #492 on: August 30, 2009, 11:17:04 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #493 on: August 30, 2009, 11:21:30 AM »

ai dreptate.. dar daca vom fi numai noi acolo nu vor fi probleme de genul. asa ca mr. cristyyy inca un punct de intrebat.. ora limita de culcare

fan al tricoului lui @Myrcea
whizzy
Hero Member
Thumb Up

« Reply #494 on: August 30, 2009, 01:20:45 PM »

@razvan

te rog citeste primul meu post in legatura cu acest comment. Nici eu nu ma iau dupa 1 comment dar ni s-a intamplat chestia asta la petrosani de aia vreau sa iasa bine .. nu sa avem surprize de genul asta

in al 2lea rand cand dau un ban vreau sa mi se ofere ce platesc ... nu mi se pare normal ca dupa ce dau si bani sa-mi bage o regula de genul asta.

oricum asta e parerea mea poate tu vrei pe banii tai sa-ti impuna anumite lucruri eu nu

una peste alta daca ramane aceasta pensiune eu merg orice ar fi, ideea este sa iasa bine iesirea asta si sa fie cat mai multa lume multumita (niciodata nu or sa fie toti multumiti asta e clar) de aceasta iesire si de aia ne dam cu parerea aici si aducem argumente de ce am alege o pensiune sau nu

Personal site: Andrei pop

Destinatii de Weekend

Suzuki SX4 1.6 GS nume de cod ZuZa
Razvan
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.5 GS

Happiness is not a destination. It's a Way of Life

« Reply #495 on: August 30, 2009, 01:43:48 PM »

@razvan

poate tu vrei pe banii tai sa-ti impuna anumite lucruri eu nu

Singurele reguli care pot fi impuse in orice unitate de cazare si pe care ar trebui toti turisti sa le respecte sunt cele ale bunului simt, dar crede-ma, am fost ceva prin tara asta, sunt multi pustani figuranti care nu cunosc cuvantul asta.De aceea nu mi se pare ok ca o unitate este exclusa doar datorita postarii pe undeva a cuiva pe care nici nu-l cunoastem Si aici opresc discutia asta.

Suzuki SX4 1.5GS - B 73 UYZ
Mobil 0744.338.792
Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 115
  Print  

Jump to: