Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
In ce zona a tarii ne intalnim? (cu propuneri de cazare)  (Voting closed: August 22, 2009, 06:19:07 PM)
jud. Brasov - 22 (55%)
jud. Sibiu - 5 (12.5%)
jud. Alba - 4 (10%)
jud. Mures - 3 (7.5%)
jud. Harghita - 4 (10%)
jud. Covasna - 2 (5%)
Total Voters: 40

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 115
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Read 17047 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #240 on: August 21, 2009, 11:41:22 AM »

Nu plecam din Bucuresti sa mergem undeva in afara sa dam tot de asfalt. ....

Pai...avand in vedere ca este intalnire de 1 an pentru Suzuki-Club s-ar putea sa vina si lume cu masini mai de asfalt asa...Ca un SSS sa ajunga acolo ii cam trebuie asfalt, nu?Daca vrem sa scapam de asfalt facem intalnire offroad unde venim cu sx4,jimny,splash (SGD for the win ),vitara,terios ...Dar daca vine toata lumea atunci va trebui ca locatia sa fie accesibila pentru toata lumea!

m-ai inteles gresit se pare sau poate am inteles eu gresit scopul acestei excursii

o sa zic ce am inteles eu din aceasta excursie:

1. mergem grup mare deci ne trebuie pensiune mare nu 3 mai mici
2. ca sa stam grup cred eu ne trebuie o terasa / gradina unde sa stam toti (chestia cu exploratul nu cred ca e o solutie deoarece depindem de masini .. adica nu putem sa bem)
3. diverse activitati oferite de pensiune/complex deoarece nu cred ca e ok sa plecam la 1km sa ne plimbam cu atv-uri sau mai stiu eu ce sa facem ... aici ma refer strict la mobilizare 30+ oameni ... iti dai seama ce inseamna ?
4. seara la un gratar/foc de tabara bere/vin etc iar cred ca trebuie sa fie in curtea interioara a pensiunii
5. dimineata o cafeluta un mic dejun ? as vrea sa fie tot de la pensiune nu sa iau masina sa ma duc nu stiu unde

Nu te-am inteles gresit...Ultima postare legata de asa ceva era a ta si am dat quote.
Pe rand:
1.Exact asta am zis si eu!
2.Cand m-am referit de explorat, m-am referit la explorat pe jos! 1 kilometru nu a omorat pe nimeni, u know? si poti sa si bei si atunci nu o sa ti se mai para kilometrul asa lung
3.aici ai dreptate...totusi ultima data cand am fost pe acolo gaseai atv-uri cam pe oriunde...
4.Corect..dar mai intai gasita pensiunea in care sa incapem toti!
5.Aerul proaspat de munte dimineata face foarte bine...Nu trebuie sa iei masina...Plus de asta majoritatea pensiunilor au pe langa ele restaurante/cafenele/baruri deoarece pe zona aceea, dupa cum au spus multi altii,se fac team-building-uri multe si trebuie sa aiba loc.

Parerea mea

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
whizzy
Hero Member
Thumb Up

« Reply #241 on: August 21, 2009, 11:43:56 AM »

"2.Cand m-am referit de explorat, m-am referit la explorat pe jos! 1 kilometru nu a omorat pe nimeni, u know? si poti sa si bei si atunci nu o sa ti se mai para kilometrul asa lung "

asa plimbarica e super foarte ok .. eu ma gandeam cu masinile
la ce am scris eu m-am referit la o pensiune gen unde am stat la petrosani .. rupti de lume .. si atunci plimarile mici de 1km sunt de 5-6

Personal site: Andrei pop

Destinatii de Weekend

Suzuki SX4 1.6 GS nume de cod ZuZa
Baby_blue
Full Member
Cheesy

« Reply #242 on: August 21, 2009, 11:44:06 AM »

eu zic de curte cu iarba ...gratar...foisor ..etc adik sa nu stam la strada si la asfalt si tu zici de drum asfaltat  LOL oare ce legatura are ....nu ma refeream la asfaltul de pe drum de pe sosea ... ma refeream la asfaltul din jurul vilei si din curte .
« Last Edit: August 21, 2009, 11:55:08 AM by Baby_blue » Logged

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #242 on: August 21, 2009, 11:44:06 AM »

Tu pentru SuzukiClub

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #243 on: August 21, 2009, 11:46:22 AM »

Usurel, sa nu va certati si voi ca va trimit in excursie in warzone

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #244 on: August 21, 2009, 11:47:49 AM »

ma duc singur in warzone sa ma dau cu capul de pereti!  Bye Bye

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #244 on: August 21, 2009, 11:47:49 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

zooky
Sr. Member
Cheesy

« Reply #245 on: August 21, 2009, 11:58:22 AM »

eu zic de curte cu iarba ...gratar...foisor ..etc adik sa nu stam la strada si la asfalt si tu zici de drum asfaltat  LOL oare ce legatura are ....nu ma refeream la asfaltul de pe drum de pe sosea ... ma refeream la asfaltul din jurul vilei si din curte .

Pai si masinile unde vor fi parcate daca in curte nu va fi o mare parcare asfaltata ?

razak
Hero Member
Thumb Up

« Reply #246 on: August 21, 2009, 12:05:12 PM »

pe unde apucam la ultima pensiune au fost parcate pe un mix de iarba/pietris/pamant

deconectat
Administrator
Hero Member
Cheesy

Marca: Dacia
Model: Logan

Membru cu logan

« Reply #247 on: August 21, 2009, 12:10:11 PM »

la ce am scris eu m-am referit la o pensiune gen unde am stat la petrosani .. rupti de lume .. si atunci plimarile mici de 1km sunt de 5-6
5-6km inseamna o ora de mers pe jos. Ti se pare mult?

42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 115
  Print  

Jump to: