Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
In ce zona a tarii ne intalnim? (cu propuneri de cazare)  (Voting closed: August 22, 2009, 06:19:07 PM)
jud. Brasov - 22 (55%)
jud. Sibiu - 5 (12.5%)
jud. Alba - 4 (10%)
jud. Mures - 3 (7.5%)
jud. Harghita - 4 (10%)
jud. Covasna - 2 (5%)
Total Voters: 40

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 115
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Read 17943 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #128 on: August 18, 2009, 03:05:09 PM »

Mi-ar placea sa fim doar noi, suzuki club, undeva la o vila, pe un deal.
Cam greu de gasit asa ceva si sa multumesti toata lumea. O poiana si o cazare la corturi, poate desavirsi "singuratatea" grupului.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
unde
Hero Member
Thumb Up

« Reply #129 on: August 18, 2009, 03:07:48 PM »

Singurul lucru care nu-mi place mie la Vila Bran este ca e de fapt un complex, iar asta inseamna foaarte multa lume. Mi-ar placea sa fim doar noi, suzuki club, undeva la o vila, pe un deal.

Finally... 
 Pentru o astfel de intilnire se recomanda o locatie relativ izolata sau macar inchiriata integral in perioada respectiva.
 In felul asta se pot organiza diferite activitati fara ca sa deranjam sau sa fim deranjati. Ma includ si eu aici, desi participarea mea e sub un mare semn al intrebarii, din motivele expuse mai sus.

Suzuki Jimny 1.3i 2004
whizzy
Hero Member
Thumb Up

« Reply #130 on: August 18, 2009, 03:16:25 PM »

in primul rand nu vad sa fie cineva doritor de cort si in al 2lea rand asta e principiul cortului il pui oriunde 

da-mi 3 motive de ce sa nu se aleaga vila bran
3 chestii care nu le avem la vila bran

- din punctul meu de vedere avantajul la aceasta vila este ca putem lua o cabana intreaga toti, ca putem sta la un foc de tabara toti, ca avem unde sa iesim in complex toti... si avem tot ce ne trebuie

astept te rog cele 3 motive si cu alte variante (la pensiuni) pentru o asemenea "adunare" sa zic asa, sa inteleg si eu cum vezi tu o iesire de genul asta (~50persoane cred eu)

merci

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #130 on: August 18, 2009, 03:16:25 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #131 on: August 18, 2009, 03:28:35 PM »

Va voi ruga sa va opriti din aceasta tentativa de cearta. Nu are sens sa discutam de ce sau de ce nu sa alegem Vila Bran. Daca majoritatea doreste sa mearga acolo, atunci acolo mergem. Nu o sa ma supar ca nu mergem unde vreau eu.

@unde, dupa cum ti-a spus si @whizzy sau @miocrl, se pare ca nimeni nu doreste sa stea la cort. Nu vad de ce nu poate fi foarte reusita o astfel de intalnire cu cazare in camere. Personal, eu nu am de gand sa stau la cort, nici acum si nici in vreo alta excursie pentru ca in primul rand nu detin unul (si nu fac astfel de investitii pentru one time only) si in al 2-lea rand pentru ca vreau sa pot face un dus cu apa calda. But that's just me.

Inca o data, cazarea in aceasta excursie se va face intre 4 pereti si nu la cort.

de preferat ar fi sa stam cu totii la pensiune/hotel si sa ne inscriem doar daca suntem 100% siguri ca putem ajunge.
« Last Edit: August 18, 2009, 03:30:11 PM by ..::Khaos::.. » Logged

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #132 on: August 18, 2009, 03:35:25 PM »

Inca o data, cazarea in aceasta excursie se va face intre 4 pereti si nu la cort.
E pacat totusi ca se impune o asemenea conditie. Intre betoane stam cu totii cea mai mare parte a timpului. De natura ne putem bucura doar citeva zile pe an.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #132 on: August 18, 2009, 03:35:25 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #133 on: August 18, 2009, 03:40:04 PM »

@Laurentiu, conditia "se impune", daca vrei, prin votul majoritatii.
Din cate vad eu, nimeni din cei de pe lista (inscrisi SIGUR pentru aceasta excursie) nu doreste cort. Dat fiind ca majoritatea, sau in cazul asta toata lumea doreste cazare la o pensiune, atunci mi se pare normal ca (,) cazarea sa se faca la o pensiune. Cine doreste sa vina cu cortul... nu-l opreste nimeni. Dar nu mi se pare ok ca pentru o persoana sau doua (care momentan nu exista pe lista) sa schimbam locatia. Parerea mea care este.
« Last Edit: August 18, 2009, 03:43:06 PM by ..::Khaos::.. » Logged

unde
Hero Member
Thumb Up

« Reply #134 on: August 18, 2009, 03:59:17 PM »

@unde, dupa cum ti-a spus si @whizzy sau @miocrl, se pare ca nimeni nu doreste sa stea la cort. Nu vad de ce nu poate fi foarte reusita o astfel de intalnire cu cazare in camere. Personal, eu nu am de gand sa stau la cort, nici acum si nici in vreo alta excursie pentru ca in primul rand nu detin unul (si nu fac astfel de investitii pentru one time only) si in al 2-lea rand pentru ca vreau sa pot face un dus cu apa calda. But that's just me.

Nu e o cearta, ci doar un schimb de idei.
 Nici eu nu am cort, nu am stat vreodata la cort si totusi la toate intilnirile la care am fost, au fost persoane care au stat la cort. Nu e nici o problema daca toata lumea vrea sa se cazeze intre 4 pereti.

Suzuki Jimny 1.3i 2004
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #135 on: August 18, 2009, 04:09:48 PM »

Of Doamne, cum ne legam la cap fara sa ne doara. Pai mai baieti, daca din cei care merg in excursie nu si-ai exprimat dorinta pentru cort, atunci de ce ne tot discutam pe tema asta? (intrebare retorica, nu vreau sa-mi raspunda nimeni )

Eu imi doresc doar sa ma simt bine, cel putin la fel cum m-am simtit si pe Transalpina. Si sincer, nu vad de ce ar fi altfel, pentru ca pana acum, din experienta mea, fiecare excursie Suzuki Club la care am participat a fost una super! (asta ar fi a 4a din 5 pentru mine)

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 115
  Print  

Jump to: