Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
In ce zona a tarii ne intalnim? (cu propuneri de cazare)  (Voting closed: August 22, 2009, 06:19:07 PM)
jud. Brasov - 22 (55%)
jud. Sibiu - 5 (12.5%)
jud. Alba - 4 (10%)
jud. Mures - 3 (7.5%)
jud. Harghita - 4 (10%)
jud. Covasna - 2 (5%)
Total Voters: 40

Pages: 1 [2] 3 4 ... 115
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Read 17052 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Mihay
Full Member
Thumb Up

Marca: Citroen
Model: C4 Coupe

« Reply #8 on: August 12, 2009, 08:57:29 PM »

imi cer scuze ca intervin. Vila Danes cu Dracula este destul de stricta la reguli, genul n-ai voie aia, n-ai voie cealalta, si noi am incercat sa facem acolo una dintre intalniri si ne-am razggandit. Propunerea mea pentru voi este Hotelul Binderbubi din Medias, desi e putin mai departe si nu suna atragator, noi am avut un weekend de exceptie si absolut nici cea mai mica problema . Are piscina in-door, vara se deschid usile , un asa zis bar accesibil doar clientilor unde noaptea puteti bea ceva si face galagie fara sa va reproseze nimeni nimic, paitball , atv-uri si un domeniu gen muzeul satului, cu lac si crama si multe altele. Din Medias se merge undeva la marginea orasului, apoi 200 m ii aveti de macadam, dar daca noi nu am avut probleme nici Swifturile nu vor avea. De la Hotel la Domeniul ala este macadam 100% si sunt si dealuri 

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #9 on: August 12, 2009, 10:21:30 PM »

Bre abia acu vad topicul ca l-ai scos la interval dupa ce am plecat eu de la servici Militanu' O sa ma uit si eu maine de cava cazare si apoi imi voi exprima optiunea.

Abia astept excursia!!! Party

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
razak
Hero Member
Thumb Up

« Reply #10 on: August 13, 2009, 12:36:41 AM »

vila bran merg pe mana voastra pentru ca sunt usor de fel ... lightweight razaku , dj micu sau cum zicea salatica ratat...

So .. Brasov
« Last Edit: August 13, 2009, 12:45:44 AM by cristyyy2003 » Logged

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: August 13, 2009, 12:36:41 AM »

Tu pentru SuzukiClub

gabin
Hero Member
Cheesy

Model: Swift Sport

« Reply #11 on: August 13, 2009, 02:34:55 AM »

dj micu LOL)))

'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #12 on: August 13, 2009, 02:57:47 AM »

Fara offtopic! Sa fie usor de urmarit topicul.
12 votanti deja, dar fara a se fi exprimat in privinta unei pensiuni.
Cred ca ar fi bine sa incepem in paralel si o lista cu participantii. Va rog frumos sa va treceti in lista numai daca sunteti sigur ca veniti (probabil ca vom fi nevoiti sa achitam si un avans pentru cazarea gasita in zona castigatoare) in formatul urmator:

1. cristyyy, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
2.

Suzuki Vitara Forum
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: August 13, 2009, 02:57:47 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

danker
Hero Member
Cheesy

Model: Ignis GC AC / Red Solid

« Reply #13 on: August 13, 2009, 09:14:24 AM »

- Stau intr-o dilema, personal urasc zona Bran, nu pentru ca ar fi urat, ci pentru ca in week-end, ai senzatia ca ai nimerit tot in aglomeratia Bucurestiului, fite, ruperi in figuri si alte alea, nu mai vorbesc de drumul spre Bran, care daca intamplator mai este si vreme frumoasa, drumul spre mare s-a cam subtiat, vineri dupa program nici nu vreau sa ma gandesc.....din ce am aflat aseara, de la voi, suntem oarecum  izolati si nu avem treaba cu restul, ceea ce ar fi un avantaj. "Nucleul dur de prieteni si colegi din Bucale", se orienteaza spre aceasta locatie  Visez
Locatia propusa de rexkroki, pare foarte interesanta la Danes, regulile de cazare impuse insa ( normale si civilizate de altfel ) se pare ca nu se potrivesc unui grup vesel cum o sa fim noi.
- Eu insa ii rog pe colegii din tara sa fie mai activi, de aia o facem nationala, sa-i vedem pe Banateni, Ardeleni, Moldoveni, Dobrogeni, etc... altfel baieti de toata isprava, activi pe forum, ii asteptam cu drag si la nationale, asaaa... daca mergem numai noi, grupul din bucuresti..... noi putem sa mergem si pe un maidan de langa bucuresti facem un gratar si ne dor si falcile de ras.... de aia o facem in centrul tarii, sa ne fie cat de cat mai usor turturor sa ne intalnim.

P.S.

-Razacule, nu esti de loc ratat, nu mai insista cu prostia asta, eu stiu ca esti un baiat extrem de pasionat in tot ceea ce faci, perfectionist pana la exasperare, iar eu admir asta la tine, sa nu-mi spui ca te-a afectat o vorba spusa de o fata care poate nu era in ziua a mai buna.

« Last Edit: August 13, 2009, 09:24:21 AM by danker » Logged
1x Lamp

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
whizzy
Hero Member
Thumb Up

« Reply #14 on: August 13, 2009, 09:21:32 AM »

Data: "Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009"

Cat despre drumul spre bran din bucuresti putem sa evitam DN1 pe drumul spre targoviste, eu am fost anul asta de 2 ori pe acel drum ce e drept e destul de prost dar este liber.

1. cristyyy, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
2. whizzy, ? persoane, 1 camera dubla, 2 nopti

Personal site: Andrei pop

Destinatii de Weekend

Suzuki SX4 1.6 GS nume de cod ZuZa
..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..