sunt perfect de acord cu voi bucurestenii ca si noi ceilalti (in cazul meu ... ardelenii naturalizati) trebuie sa venim cu propuneri
eu sant un membru relativ nou al clubului
am si eu o SUPER PROPUNERE !!!
Pensiunea MA din Sugag (5 margarete) valea sebesului (drumul 67C - Transalpina) - site
http://www.mahotels.ro/cabane/index.htmlcei interesati pot vizualiza o prezentare video si pe youtube (tastati "pensiunea MA sugag")
sustin aceasta locatie cu toata caldura ; m-am interesat deja si este posibila inchirierea intregii pensiuni, in jur de 35 de locuri dar trebuie sa ne grabim cu rezervarile daca vrem deoarece este foarte solicitata
zona este superba, posibilitati de agrement (ATV) si excursii spre lacurile de pe Transalpina, rupti de aglomeratia din alte parti ale Romaniei
drum asfaltat, acces cu orice tip de suzuki
haideti in alba si nu veti regreta !!! (va recomanda un constantean venit in alba acum 15 ani)
astept comentariile voastre dupa ce vizualizati siteul de mai sus si eventual filmul de pe youtube
Post Merge: August 13, 2009, 07:08:09 PM
1. cristyyy, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
2. whizzy, ? persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
3. Khaos, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
4. rexkroki, 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
5. wayoflife&zooky,2 persoane 1 cam.dubla,2 nopti
6. miocrl, 2.2 persoane, 1 cam dubla, 2 nopti (cu cantec, adica... tre sa antrenez familia pana atunci)
7. baby_blue , 2 persoane, 1 camera dubla, 2 nopti
8. lucianer,2 persoane,1 camera dubla,2 nopti(artificii si sampanie)
9. gabin, x persoane, 1 camera xxxxx, 2 nopti
10. Razvan, 2 pers + bebe, 1 camera dubla , sper 2 nopti, sigur una
11. refec, 2 pers, 2 nopti
Post Merge: August 13, 2009, 07:16:49 PM
rectific : 3 margarete (dar conditii de 5 !!!)