Autor Subiect: Eroare - service start system  (Citit de 875 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Meltdown

Eroare - service start system
« : 14.Aug.2017, 08:26:21 p.m. »
Salutare.

Ieri și azi am primit o eroare cu galben de la mașină, numită Service start system.

La prima vedere pare inofensiva,întrucât dispare după 10 20 de secunde iar mașina se comportă normal.

A mai pățit cineva? Se poate diagnostica fără reprezentanță?

Am văzut că această eroare apare la modelul  kizashi și ar fi de la siguranțe sărite, eu zic că nu este cazul.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl
 

Offline ManuP

Re: Eroare - service start system
« Răspuns #1 : 14.Aug.2017, 09:17:09 p.m. »
Cred ca te referi la asta cand zici Kizashi si sigurante sarite?
Suna destul de plauzibil, dar daca nu ai absolut nici o alta manifestare (tipului nu-i mai pornea "Stereo-ul") atunci poate nu este asta.
Oricum cel mai bine ar fi sa mergi la o diagnoza.


https://www.kizashiclub.com/forum/viewtopic.php?t=1002


"It was the fuses after all.
Wife took the Kizashi to the dealer today, was fixed free under warranty.
The analysis was:
Diagnostic Code was B1191
Traced to blown fuses: Accessory and Accessory 2 (8) then (7) on page 7-41 of my 2012 Owner's Manual.
This was confirmed to affect the radio display and memory seat.
The blown fuse was caused by my wife plugging a cell phone charger into the cigarette lighter.
This same charger has worked fine on her previous car, a Camry, but it is possible that something changed in it in some weird way."
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 MT AllGrip
 

Offline Meltdown

Re: Eroare - service start system
« Răspuns #2 : 14.Aug.2017, 11:08:39 p.m. »
Asta am citit și eu, dar este posibil să nu vadă cheia bine și gata.

Motorul merge. Nu s-a oprit nimic până acum.

Posibil să trec pe la reprezentanta în curând.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl
 

Offline thems3

Re: Eroare - service start system
« Răspuns #3 : 30.Aug.2017, 11:07:28 a.m. »
Si mie mi-a aparut mesajul de cateva ori, de fiecare data la oprirea motorului. La repornire nu aparea niciun mesaj; la oprire, aparea din nou.
Toate mesajele mi-au aparut intr-o singura zi. Zilele urmatoare nu a mai aparut.
Am fost la service insa lor nu le-a aparut in desfasurator mesajul de eroare. Oricum, de atunci nu a mai aparut.
  • S-Cross diesel
 
The following users thanked this post: Meltdown

Offline toma

Re: Eroare - service start system
« Răspuns #4 : 30.Aug.2017, 12:20:29 p.m. »
Despre asta e vorba? (presupun ca aveti pornire fara cheie)



  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
 

Offline thems3

Re: Eroare - service start system
« Răspuns #5 : 30.Aug.2017, 02:47:20 p.m. »
Da, la fel imi aparea. Pornirea este din buton.
  • S-Cross diesel
 

Offline toma

Re: Eroare - service start system
« Răspuns #6 : 30.Aug.2017, 03:34:09 p.m. »
Da, la fel imi aparea. Pornirea este din buton.

[...]
Am fost la service insa lor nu le-a aparut in desfasurator mesajul de eroare. Oricum, de atunci nu a mai aparut.

Intr-adevar ciudat ca nu a ramas nimic in jurnalul masinii...

Pe de alta parte daca alerta nu s-a mai manifestat si nici probleme nu au aparut cred ca poti ignora intamplarea. La cate milioane de linii de cod sunt in masinile moderne cine stie ce bug a fost asta.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
 

Offline Pariul

Eroare SERVICE START SYSTEM (fost "Eroare sx4")
« Răspuns #7 : 17.Dec.2017, 10:50:00 p.m. »
Buna seara,am un sx4 s-cross din 2017 1,6 diesel si din cand in cand imi apare in bord SERVICE START SISTEM,am fost la reprezentanta de 2 ori si nu gasesc ce are,a mai intalnit cineva problema asta?
« Ultima Modificare: 18.Dec.2017, 08:38:48 p.m. de yeti »
  • Sx4 S-cross 2017 1.6 diesel
 

Offline teutzue

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
Re: Eroare sx4
« Răspuns #8 : 18.Dec.2017, 10:21:50 a.m. »
Salut. Ai cumva statie emisie-receptie? In vara mi-am instalat una si primeam aceeași eroare. Am dat-o jos si nu am mai avut probleme. Undeva in manual scria ca stația merge la 13,4 V iar priza poate numai 13V parca. Ce-i drept, iarna asta mi-a murit si bateria si a trebuit să o schimb(masina din 2014, benzina).

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

 

Offline cad

Re: Eroare sx4
« Răspuns #9 : 18.Dec.2017, 11:35:24 a.m. »
A murit in 3 ani? Bateria de 36 Ah? Cam repede. Prea repede.
  • S-Cross Start 1.6 benzină