Autor Subiect: Despre orice  (Citit de 192638 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Despre orice
« Răspuns #3260 : 07.Feb.2019, 08:12:27 a.m. »

Eu nu mai gasesc vreun fun in a stationa in traficul bucurestean - si crede-ma ca nu consumul este cel care dicteaza in situatia mea (cu asta n-am o problema, chiar daca iarna, cu drumuri de 2-3km devine similar unui V6), ci haosul si marlania/grobianismul din trafic. Asa ca mai bine citesc o carte in metrou/tramvai...


Deoarece harta "nefericita" a metroului si liniilor RATB fac ca drumul la birou sa dureze o ora indiferent de ce variante de transport in comun aleg, ma deplasez in continuare cu masina cu care fac tot atat in perioadele aglomerate si mai putin in timpul vacantelor/concediilor. Costa mai mult dar beneficiez de confortul oferit de spatiul intim al masinii.

Exasperat totusi de timpul pierdut, ajutat de tehnologie am gasit o solutie de compromis: Android auto + aplicatia Smart AudioBook + carti audio gratis in limba romana. In ultimul an s-au strans, spre surprinderea mea, cateva titluri. Despre ele voi scrie in topicul dedicat cartilor citite.

Sunt multumit ca timpul ocupat cu naveta nu mai este complet pierdut si ca am reusit sa suplinesc macar partial reducerea timpului alocat acasa cititului, reducere cauzata de aparitia copiilor.
 
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
 

Online shpeedy

Re: Despre orice
« Răspuns #3261 : 07.Feb.2019, 08:16:27 a.m. »
Junioru' e fascinat de istorie (a Romaniei Regale in special) asa ca avem audio-book-uri in playlist de ceva ani...
  • Red SX4 & Silver Swift