Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 646820 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline saureign

Nu stiu care e raspunderea directa a PSD-ului (in ultimii 2 ani cel putin) in privinta smecherasilor de pe sosele

s-a tot vanturat p-aci postarea lui Petreanu in care se demonstra ca psd (sub diverse forme) a fost practic la guvernare 2/3 din timpul trecut de la dec. 1989 incoace, asta fara sa luam in calcul esaloanele 2-3-4 din ministere, care sunt incetatenite acolo de pe vremea PCR.

  • Swift 2019 allgrip
 

Offline saureign

Ok, voi fiti cu ochii doar pe PSD, ca eu sunt cu ochii pe toti.

aici e un alint
  • Swift 2019 allgrip
 

Offline macold

Hop si eu: evident condamnare. Si din pacate in permanenta se dau termene IMENS de lungi, ca doar o fapta de mare coruptie e muult mai putin importanta dacat doua pogoane de pamant ale lui tata Floarea care se judeca cu toate neamurile, sau decat o contestare PE FORMA a unui proces verbal de circulatie (fapta exista, dar s-a uitat o virgula in procesul verbal, sau s-a gresit o litera din numele strazii). Tare curios as fi cum de se ajunge la prescrierea unor faptr?... Cat despre dispute despre politicieni, nu cred ca se poate aplica zicala mecanicilor auto "toate face asa".
Ieri aati mai avut o dovada a cum se conduce Romania de pe micul ecran: mare demonstratie a taximetristilor in Bucuresti (nu conteaza motivul - de fapt, desi am auzit de bine despre ride sharing, care nu e ce se zice la noi, va pot confirma ca in Bucuresti, daca vrei sa iei un taxi de la un loc unde sunt adunate, cam 2 din 3 ti se spune pretul cursei inainte. Daca ii intrebi de ce stau acolo daca refuza curs, iti zic cu zambetul pe buze "astept un coleg" sau "ma odihnesc". Despre condusul vara cu aer conditionat de la natura (adica curent intre doua / trei geamuri deschise sa nu mai vorbim.
DAR... Fiind multi si vazuti de multa lume, se pare ca au obtinut ce au vrut.
Sa nu mai vorbim ca treaba cu dispeceratul o vor doar sefii firmelor de taxi, ca au pierdut din maduva ciolanului. Suni de te lasa rece, apoi vocea iti transpmite suav, dupa cateva minute: "ne pare rau, reveniti).

Si da, Romania o duce atat de rau pentru ca in politica, majoritatea sunt niste oportunisti, care au intrat doar pentru capatuirea lor si a neamului lor.

Si atentie, PSD-ul avea oameni chiar buni, dar acestia au plecat / au fost indepartati si au ramas doar lupii tineri, aka a doua generatie, copiii emanatilor, care sut flamanzi si au toate placerile vietii la care jinduiesc si pentru care ar fura oricat (majoritatea...)
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)
 
The following users thanked this post: NicNic, saureign, Soimu

Offline f.cristi

Astăzi s-a luat o masura pt. copii in Parlament.
Niciun linkaholic ?

Offline macold

... nu am auzit, dar cred ca doar s-a discutat. Adoptarea bugetului se face maine de dimineata pana-n seara. Si nu cu acei 100 sau 150 lei in plus (daca am auzit despre ce e vorba acum cateva zile) o vor duce copiii mai bine daca parintii lor o duc mult mai rau... Devin si eu link...
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)
 

Offline saureign

Astăzi s-a luat o masura pt. copii in Parlament.
Niciun linkaholic ?

acest mesaj dovedeste ca autorul lui este indubitabil un troll
  • Swift 2019 allgrip
 
The following users thanked this post: shpeedy

Offline f.cristi

Serios ? Poate persoana gaseste si link-ul de astazi.
In timp ce Dragnea arunca perdele de fum pe baza de Vitamina D:

Mărirea alocaţiilor copiilor, respinsă de Senat

Citat
O propunere legislativă privind mărirea alocaţiilor copiilor a fost respinsă săptămâna aceasta de senatori.

Propunerea legislativă pentru modificarea alin.(1), lit.a) şi b) al art.3 din Legea nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, iniţiată de 2 deputaţi PNL, a fost respinsă de Senat pe 4 februarie, potrivit site-ului Camerei.

Parlamentarii care au iniţiat modificarea legii propuseseră ca alocaţia pentru copiii până la 2 ani să crească la 300 de lei, iar pentru cei între 2 şi 18 ani, la 150 de lei.

Propunerea a fost avizată favorabil de Consiliul Economic şi Social şi de Consiliul Legislativ. A fost însă respinsă de Guvern. Executivul a invocate, în punctul său de vedere, impactul bugetar – 0,31% din PIB – dar şi faptul că ar crea un vid legislativ şi acela că propunerea nu prevede majorarea alocaţiilor şi pentru copii cu handicap.

Acu' nu stiu daca propunerea legislativa era facuta bine dar tema e valida. Totusi, pare mai important sa despagubim infractorii... >:) 

Inca o data, un calduros Puie MSD!


Si tu ce esti indubitabil ? Un orc ?
« Ultima Modificare: 14.Feb.2019, 05:36:47 p.m. de f.cristi »
 

Offline Soimu

A spus la TV ca e f ciudat dar acesta a fost un amendament propus de PNL,si a fost votat chiar si de PSD....deci nu a fost propunerea PSD!!!


Oricum nu conteaza(cateva zeci de lei, populism pt alegeri) cat rau au facut si fac tarii astia de la putere! Sa nu mai zic ca ne-am facut de kkt in toata Europa si in lume cu cretinii....asa ca ce sa ne mai miram ca sunt peste tot, inclusiv aici....cu astia o sa sa ajungem sa-l regretam pe Baselu, ca macar stia sa vorbeasca si sa se impuna si intern si extern....sau pe Ilici ca ne-a bagat in NATO si UE sau mai stiu eu ce alti nenorociti...ca nostalgicii aia dupa Ceausescu...pai coana Leana era mai buna decat Vacila, nu?
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip
 

Offline f.cristi

A, atunci nu se pune. Oricum, cred ca PSD habar n-avea despre ce e vorba. Cred ca nici nu aveau nevoie de PSD, nu ?

Offline NicNic

A, atunci nu se pune. Oricum, cred ca PSD habar n-avea despre ce e vorba. Cred ca nici nu aveau nevoie de PSD, nu ?

La ce te referi? Ce nu se pune?
Zau ca imi e greu sa urmaresc o discutie ca de chat.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!
 
The following users thanked this post: toma