Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 646678 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 14341
  • Thanked: 3372 times
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mai trebuie votata si in Camera Deputatilor si promulgata de presedinte.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
 

Offline shpeedy

Cu rahaturi de genu' asta se construiesc dictaturile...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline toma

Dictaturile se construiesc in primul rand cu pasivitatea oamenilor!

Citat
Când naziștii au venit sa îi ia pe comuniști, n-am scos o vorba. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tacut. Nu eram social-democrat. Când au venit sa îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit sa îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit sa ma ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni, care să-mi ia apărarea.
Martin Niemöller
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 
The following users thanked this post: ntire2000, gabineg, shpeedy, Fujitsu

Offline ntire2000

Nu pot sa-i suport, am avut mai multe comenzi cu cântec la ei.
Unele le-am anulat ca nu aveau pe stoc, la altele am asteptat pâna mi-a crescut barba ca sa-mi ajunga produsele.
Dar asta nu înseamna ca trebuie sa fim impasibili, ca în pilda anterioara data de colegul .

Coruptia ucide: CEL.ro contesta in instanta amenda de la Consiliul Concurentei
https://www.youtube.com/watch?v=OZT484_SeQc&feature=youtu.be
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline shpeedy

Da, nene, despre asta ar trebui sa se vorbeasca, ca de la acest dezechilibru ni se va trage - https://www.profit.ro/must-read/analiza-trei-ani-cresteri-fulminante-salariilor-bugetarilor-remuneratia-functionarilor-romani-explodat-castiga-bine-cei-ungaria-polonia-au-luat-3-ori-multi-bani-plus-fata-privat-19124804

Si nu, nu vreau sa se inteleaga ca as avea ceva impotriva unor semeni de a fi platiti mai bine; problema se pune "pentru ce sunt platiti mai bine?" Pentru ca evidentele colapsului in care se afla sectorul bugetar sunt la tot pasul...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 10.Oct.2019, 08:58:21 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline enicky

  Lasand la o parte faptul ca ne "place" sa avem preturi ca-n Vest si salarii ca-n Est, hai sa vedem ce impresii au altii despre tara noastra :
"Reporterii unei televiziuni din Coreea de Sud, despre România: „Cinci țări într-una singură”. Ce i-a impresionat cel mai mult"
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 

Offline NicNic

  Lasand la o parte faptul ca ne "place" sa avem preturi ca-n Vest si salarii ca-n Est, hai sa vedem ce impresii au altii despre tara noastra :
"Reporterii unei televiziuni din Coreea de Sud, despre România: „Cinci țări într-una singură”. Ce i-a impresionat cel mai mult"

Tizule, crezi ca acei coreeni sunt nevoiti sa traiasca in Romania, asa ca noi?
Crezi ca ei trebuie sa se descurce cu problemele de care noi ne lovim zi de zi?
Au venit aici avand veniturile unui roman? Chiar si bugetar, fiind?

Cu ce ne incalzeste ca strainii vad o tara frumoasa, in care au ce manca si ce vedea, dar noi ne confruntam cu alte probleme decat ei, locale?

  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!
 
The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline shpeedy

Aceasta abordare imi aduce aminte de strategia diferitelor entitati PSD prezente pe FB in zilele in care se mai intampla vreo nenorocire sau mai faceau vreun matrapazlac care nu trebuia sa tina prea mult agenda zilei, aceste entitati postau mesaje cu pisici/caini dragalasi, peisaje deosebite (de obicei din alte tari) ori mesaje motivationale - inca o dovada ca actuala clasa politica din randul societatii romanesti isi trage seva...  =))

In alta ordine de idei (dar din acelasi registru), DESPRE UN STAT EȘUAT ȘI CINISMUL AUTORITĂȚILOR — Domnule Colonel Tiberiu Adrian Filipaș, șef al jandarmeriei Mureș: DEMISIA!!!
După excesul de zel al șefului jandarmeriei Mureș din luna Mai 2019, când amenințase cu repercursiuni un puști de 17 ani, până la urmă l-au amendat pe Alin. Da, la 5 luni după ce a fost în vizită "duamna priministru" la Tîrgu Mureș. Da, băi "vitejilor" în uniforme, ați amendat un adolescent care la doar 17 ani avea o opinie despre lumea care îl înconjoară; un premiant, câștigător de olimpiade județene și naționale, implicat civic, un tânăr căruia îi pasă de viitorul țării în care va trăi. Un copil model care pentru voi, slugi al unui sistem abject, toxic și eșuat, a ajuns brusc "inamicul public numărul unu". Cât de cinic, cât de lipsit de orice bun simț, cât de inuman și penibil trebuie să fii pentru a-i întocmi procesul verbal de contravenție EXACT ÎN ZIUA MAJORATULUI, DE ZIUA LUI DE NAȘTERE, așteptând mișelește 5 luni, până în ziua în care împlinise acest băiat vârsta de 18 ani? Frumos "cadou"!
Ce lecție ați vrut să îi dați? Ce ați urmărit cu această jegoșenie, domnule colonel Filipaș? Doar știți bine că nimeni nu va crede, cum acel jandarm care a redactat procesul verbal de contravenție ar fi făcut totul "după capul lui" într-o instituție militarizată. Ce ați vizat? Să umiliți un băiat care a îndrăznit să vă contrazică la data de 17 Mai 2019 cu calm, cu niște argumente imbatabile, după ce l-ați amenințat față de atâția oameni? Am fost acolo mai mulți oameni, am văzut și am auzit totul... Pentru cine, pentru și de ce ați făcut-o? Doar pentru că am ajuns să trăim într-o țară în care reprimarea libertăţii de exprimare a celor care îndrăzneau să conteste abuzul de putere al guvernanţilor să devină o modă, iar dumneavoastră să le faceți metehnele? Să le arătați mușchii celor care de fapt vă plătesc salariile? Vă simțiți bine în statutul de complice într-o țară în care niște penali fac legea, țară în care celor care îndrăznesc să se ridice împotriva abuzurilor și își doresc doar puțină normalitate și decență, prin alte abuzuri să li se aplice "legea pumnului în gură", lacrimogene și bastoane, intimidarea, umilirea, ridicarea de pe spaţiul public cu dubele şi amendarea protestatarilor paşnici, totul în virtutea "legii"? Care lege? Acea lege nr. 61/1991 a ordinii publice, acea lege Iliesciană care este demult depășită, nefiind deloc în concordanță cu acea constituție care a fost votată abia după această lege, o lege care încalcă dealtfel cras dreptul fundamental la liberă exprimare garantat prin Constituția României!
Da, am ajuns țara privirilor pline de ură ale jandarmilor cu salariile majorate și mai apoi înarmaţi ca pentru război, ca toate acestea să se transforme din amintiri post-decembriste într-o realitate actuală... Dar nu o să mai dureze mult, tovarăși; vă trece curând și vouă vremea,
Până atunci suntem alături de tine, Popoviciu Alin!
Iar șefului jandarmeriei Mureș, domnului colonel Filipaș îi transmit un singur mesaj, un singur cuvânt: DEMISIA! Am tot dreptul să o fac, în fond sunt un simplu cetățean care alături de mulți alții îi finanțăm salariul. Iar în subsidiar, un ultim gând: legea este făcută de oameni, pentru oameni, și nu pentru a fi aplicată de niște neoameni în scop represiv. Iar respectul se câștigă, nu se impune, domnule Filipaș! V-ați tras cu stângu-n dreptul, hărțuind un adolescent. Să vă fie rușine!


Sa astepti sa devina major pentru a-i servi o amenda, dovada de "eroism"...


Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 10.Oct.2019, 02:17:04 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline enicky

...Cu ce ne incalzeste ca strainii vad o tara frumoasa, in care au ce manca si ce vedea, dar noi ne confruntam cu alte probleme decat ei, locale?
     Eu cred ca ne incalzeste, poate se intelege(atat de privati, cat si de autoritati) ca turismul poate fi o ramura de baza a economiei nationale.

Slava Domnului avem ce valorifica in tara asta si daca facem un turism serios, profesionist si nu de mantuiala si la "gri/negru", atunci chiar si-ar produce un efect...

Asta daca nu ne place mai mult sa ne plangem de mila...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 

Offline Paulo

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
  • Thanked: 15 times
  • Gen: Bărbat
  • Orice iti poti inchipui devine real
    • Bucuresti
Tara e condusa de la Bruxelles, aceasta noua Moscova. In istorie romania rareori a fost condus de aici, nici acum nu e diferit. Din cand in cand ne schimbam stapanul si credem ca suntem liberi  :)

Sigur ca alte tari ne vad ok, ei vad doar fauna si flora cum ar veni, habar nu au ce inseamna sistemul in care noi suntem nevoiti sa traim.

Daca romanii si-au pus si in imn "desteapta-te romane" ma gandesc ca  nu sunt sanse de trezire prea curand. 
  • S Cross 2017 All Grip 1.4 Passion