Dupa cum spune si subiectul topicului, am chef de o escapada la mare...si nu numai. Cum s-a mai tot discutat pe aici de Sahbla (unde gasim cel mai vechi far al Marii Negre), cap Kaliakra s.a.m.d., zic de ce nu?
Ma gandeam sa plecam vineri seara 17.06.2011 spre Krapetz unde sa ne cazam la Hotel Yanitza 2. Tarifele sunt decente: 120lei/noapte BB.
Sambata propun sa vizitam una din plajele mai pustii din zona (cel putin asa voi face eu avand in vedere ca-l iau si pe Ribiciu cu mine..nu vreau sa deranjez) iar mai apoi, undeva la ora 14:00 sa ajungem in zona Tyulenovo unde sunt gasim niste.....stanci, dar destul de interesante.

. Dupa ce ne plictisim de stanci, daca tot suntem in zona, zic sa fugim repede si pan' la Cap Kaliakra. Am auzit ca e destul de interesant. Aici sper sa reusim sa gasim si ceva de papa bun

In vecinatatea Cap Kaliakra gasim o noua plaja, o plaja inedita. Daca ne uitam bine la ceas, observam ca e numai potrivita ora pentru o noua repriza de plaja (relax) aici in Golful Bolata

.
Sunt convins ca o sa ne fie greu, dar la apus de soare zic ca e momentul sa ne indreptam catre Hotel Yanitza. Dupa o ora de relax (dush, etc.) ne inveselim la o masa plina de bucate bulgaresti si bineinteles nelipsita bere rece Kamenitza pana seara tarziu.
Duminica... nu stiu. Luam micul dejun si dupa ori stam la plaja in curtea hotelului ori la piscina sau de ce nu, ne intoarcem la Bolata sa facem o baita.
La pranz zic ca e bine sa o luam spre casa, dar nu inainte de a ne opri la restaurantul Pestisorul de Aur (Durankulak) pentru un pranz delicios. Daca printre noi exista "devoratori" de peste, exista in zona o ferma de scoici la Dalboka.
Ei bine...ce spuneti?
1. cristyyy2003 & Anna si Ribiciu - 17-19.06.2011
....