Welcome Guest , please login or register
Pages: [1] 2 3 ... 11
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Weekend...la mare si nu numai ;) Iunie 2011  (Read 2618 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« on: June 01, 2011, 12:48:36 AM »

Dupa cum spune si subiectul topicului, am chef de o escapada la mare...si nu numai. Cum s-a mai tot discutat pe aici de Sahbla (unde gasim cel mai vechi far al Marii Negre), cap Kaliakra s.a.m.d., zic de ce nu?

Ma gandeam sa plecam vineri seara 17.06.2011 spre Krapetz unde sa ne cazam la Hotel Yanitza 2. Tarifele sunt decente: 120lei/noapte BB.
Sambata propun sa vizitam una din plajele mai pustii din zona (cel putin asa voi face eu avand in vedere ca-l iau si pe Ribiciu cu mine..nu vreau sa deranjez) iar mai apoi, undeva la ora 14:00 sa ajungem in zona Tyulenovo unde sunt gasim niste.....stanci, dar destul de interesante. . Dupa ce ne plictisim de stanci, daca tot suntem in zona, zic sa fugim repede si pan' la Cap Kaliakra. Am auzit ca e destul de interesant. Aici sper sa reusim sa gasim si ceva de papa bun
In vecinatatea Cap Kaliakra gasim o noua plaja, o plaja inedita. Daca ne uitam bine la ceas, observam ca e numai potrivita ora pentru o noua repriza de plaja (relax) aici in Golful Bolata .

Sunt convins ca o sa ne fie greu, dar la apus de soare zic ca e momentul sa ne indreptam catre Hotel Yanitza. Dupa o ora de relax (dush, etc.) ne inveselim la o masa plina de bucate bulgaresti si bineinteles nelipsita bere rece Kamenitza pana seara tarziu.

Duminica... nu stiu. Luam micul dejun si dupa ori stam la plaja in curtea hotelului ori la piscina sau de ce nu, ne intoarcem la Bolata sa facem o baita.
La pranz zic ca e bine sa o luam spre casa, dar nu inainte de a ne opri la restaurantul Pestisorul de Aur (Durankulak) pentru un pranz delicios. Daca printre noi exista "devoratori" de peste, exista in zona o ferma de scoici la Dalboka.

Ei bine...ce spuneti?

1. cristyyy2003 & Anna si Ribiciu - 17-19.06.2011
....
« Last Edit: June 01, 2011, 12:51:46 AM by cristyyy2003 » Logged
1x Thumb Up

Suzuki Vitara Forum
..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #1 on: June 01, 2011, 12:01:10 PM »

Suna chiar interesant Dar noi pe 19 abia revenim in tara... Poate reusim sa ne sincronizam intr-un alt weekend, pentru o alta iesire. Sunt sigura ca vor mai fii.
1x Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
Forte
Hero Member
Thumb Up

« Reply #2 on: June 03, 2011, 04:08:00 PM »

2. Forte
1x Thumb Up

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: June 03, 2011, 04:08:00 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

costi
Jr. Member
**
Cheesy

Model: SX 4 1.6 4wd GS

« Reply #3 on: June 03, 2011, 08:07:41 PM »

eu nefiind (inca) acomodat cu stilul forumului as intreba: asta e o invitatie la "drumetie" ? cred ca da, asa ca ma inscriu in principiu, avand in vedere ca soata a parasit (temporar) domiciliul conjugal, in interes de serviciu; promit ca la intoarcere bat cu pumnul in masa si-i fac propunerea ! apropo cred ca ti-am trimis o data un mesaj cu grila sport ! sau nu ! 

bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #4 on: June 04, 2011, 12:41:21 AM »

Dupa ce ne plictisim de stanci, daca tot suntem in zona, zic sa fugim repede si pan' la Cap Kaliakra. Am auzit ca e destul de interesant. Aici sper sa reusim sa gasim si ceva de papa bun [...]
Daca printre noi exista "devoratori" de peste, exista in zona o ferma de scoici la Dalboka.

La Kaliakra zic eu ca e frumos, adica (,) cam asa:

De mancare insa doar la un singur restaurant cu terasa la preturi "bulgaresti", dar nu e pacat cand Dalboka e la 15 min. distanta?
http://postimage.org/image/kkdy4dl0/
http://postimage.org/image/kkflnq2s/
http://postimage.org/image/kkkk9rk4/
2x Thumb Up

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #4 on: June 04, 2011, 12:41:21 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

krantz
Sr. Member
Thumb Up

« Reply #5 on: June 05, 2011, 01:09:35 PM »

2. Forte
3. krantz

SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #6 on: June 05, 2011, 04:41:52 PM »

@costi e o invitatie pe care ne-am bucura daca o onorezi De altfel avand in vedere ca e sezonul plajelor fierbinti asteptam prezenta cat mai numeroasa

Suzuki Vitara Forum
Auctor
Newbie
*

Marca: BMW
Model: X5

May forge be with you

« Reply #7 on: June 05, 2011, 07:41:54 PM »

Salut,

Va recomand Kaliakra, este fost teritoriu romanesc, au si un muzeu dragut acolo. Privelistea este absolut minunata, mai ales daca prindeti o zi cu soare. Adica de acolo de sus vedeti adevarata splendoare a Marii Negre. Nu exista restaurant acolo sau cel putin nu exista in urma cu 2 ani si nefiind o zona aglomerata ma indoiesc sa fi deschis cineva ceva. Se vorbeste si romaneste pe acolo. Daca intalniti un tigan care canta la acordeon rasplatiti-l, acordeonul lui se aude si de la 2km distanta in pustietatea aia. Sa va intoarceti cu liliac de acolo , sunt vreo 1-2km de liliac pe marginile drumului

La Kaliakra se ajunge repede prin Vama Veche, cam 30-40 minute de mers lejer.

In rest, mult succes si drumuri bune !

Brainstorming...the...
Pages: [1] 2 3 ... 11
  Print  

Jump to: