...Pe modelul GoClever 4384FM pusesem si eu ochii ...
Asa ca, te-as ruga sa faci un review al functiilor aparatului ...(de ex. m-ar interesa daca modulul FM Transmitter stie sa mearga in background, in timp ce pe ecran ruleaza aplicatia de navigatie. Similar, pentru modulul de Media Player)....
Stiu ca raspund cu o mare intarziere, insa nu am citit sa fi luat altceva intre timp

- Functia de FM Transmiter e gandita in special pentru a auzi comenzile vocale ale navigatiei pe sistemul audio al masinii. Poate fi folosit si pt a asculta muzica, prin media playerul lui, insa nu ruleaza muzica in fundal. Ca o mentiune, semnalul e destul de scazut cand emite, dar se aude binisor, in sensul ca pastreaza dinamica melodiei (nu taie bassul de ex precum alte FM transmitere).
- Folosit pe post de rama foto

, bateria a tinut cam 1h:30min (insa schimba fotografiile cam repede si fara efecte de tranzitie)
- Ca si performanta GPS, fata de Moov500, folosind softul lui original (Mireo) are o reactie perceptibila de intarziere insa deloc deranjanta, dupa ce am pus Igo8 situatia s-a echilibrat. La initializare sta ceva mai mult sa prinda satelitii decat Moov500, in rest se comporta similar. E mai subtire decat Moov500, are iesire audio (in caz ca ai radiocd cu aux in), are si stylus pt ecran

si daca-l gasesti la un pret bun zic eu ca se merita