Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Instalare GPS/navy/3G pe laptop  (Read 1682 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #8 on: August 21, 2010, 10:57:41 PM »

Eu sunt in general refractar la ceea ce inseamna "modern", in fruntea topului aflandu-se detasat cardurile bancare si telefoanele cu care faci poze, trimiti mailuri si completezi spreadsheeturi. Urmeaza toate celelalte aparate inventate ca sa ne urmareasca din ce in ce mai mult si care ne limiteaza din ce in ce mai mult posibilitatea de a nu lucra in timpul liber ceva pentru serviciu.
De aceea, m-am luptat din rasputeri cu sotia cand a venit vorba de internet 3G pe laptop, dar pana la urma am cedat: mi-am luat un stick de la Vodafone cu cartela de reincarcare, ca cel caruia i se face reclama.
L-am folosit doar de doua ori, de fiecare data reincarcat cu 5EUR/10zile/500MB si parca nu mai sunt asa refractar 
Merge de rupe, in varful muntelui sau oriunde ai semnal GSM, 500MB este mai mult decat pot consuma in 10 zile (cand am fost la mare am dat jos harti si m-am uitat pe youtube timp de o saptamana si cu greu am ajuns abia la 250MB! )
Priceless:
#1: ai ratacit drumul pe varful muntelui sau in padure, no problem: scoti laptopul -> Google Earth -> Vezi traseul -> Iesi din incurcatura.
#2: ai ratacit drumul, iti bagi picioarele si instalezi cortul. scoti laptopul -> Suzuki-club.ro -> Enjoy life! 

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis MK1

« Reply #9 on: August 22, 2010, 04:53:57 PM »

Nu merita. Dar ... fiecare cu pasaricile lui ....  

... deci treaba cu pasaricile nu-i chiar ... iremediabil gresita  

Citatul facea referire la o chestie un pic diferita, dar oricum, se potriveste:
"#1: ai ratacit drumul pe varful muntelui sau in padure, no problem: scoti laptopul -> Google Earth -> Vezi traseul -> Iesi din incurcatura.
#2: ai ratacit drumul, iti bagi picioarele si instalezi cortul. scoti laptopul -> Suzuki-club.ro -> Enjoy life!
"

L.E. Eu cu modulul 3G integrat (n.r. - cu antena laptopului) aveam semnnal/internet decent unde stick-ul 3G pe USB nici macar nu mirosea reteaua.
« Last Edit: August 22, 2010, 04:58:55 PM by Leutz » Logged

\2  roti   :   Schwinn PDG Aluminum - road racing bike
\4  roti   :   Suzuki Ignis MK1
\2 maini :   Finn GIZMO sit-on-top kayak || Delta C1 - Olympic Sprint Canoe
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: