Eu sunt in general refractar la ceea ce inseamna "modern", in fruntea topului aflandu-se detasat cardurile bancare si telefoanele cu care faci poze, trimiti mailuri si completezi spreadsheeturi. Urmeaza toate celelalte aparate inventate ca sa ne urmareasca din ce in ce mai mult si care ne limiteaza din ce in ce mai mult posibilitatea de a nu lucra in timpul liber ceva pentru serviciu.
De aceea, m-am luptat din rasputeri cu sotia cand a venit vorba de internet 3G pe laptop, dar pana la urma am cedat: mi-am luat un stick de la Vodafone cu cartela de reincarcare, ca cel caruia i se face reclama.
L-am folosit doar de doua ori, de fiecare data reincarcat cu
5EUR/10zile/500MB si parca nu mai sunt asa refractar

Merge de rupe, in varful muntelui sau oriunde ai semnal GSM, 500MB este mai mult decat pot consuma in 10 zile (cand am fost la mare am dat jos harti si m-am uitat pe youtube timp de o saptamana si cu greu am ajuns abia la 250MB!

)
Priceless:
#1: ai ratacit drumul pe varful muntelui sau in padure, no problem: scoti laptopul -> Google Earth -> Vezi traseul -> Iesi din incurcatura.
#2: ai ratacit drumul, iti bagi picioarele si instalezi cortul. scoti laptopul -> Suzuki-club.ro -> Enjoy life!