Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Read 7171 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #104 on: October 07, 2010, 04:45:37 PM »

Si trage bine! Eu il am, @Racky il are... Evident ca are si un dezavantaj: nu are stabilizare de imagine

Suzuki Vitara Forum
Racky
Hero Member
Cheesy

Marca: PeJos
Model: RackyMobil, 23cm3, 2 PP (picioare putere), carburant : apa plata

Romanian Road Runner - Membru "adoptat"

« Reply #105 on: October 24, 2010, 10:27:08 PM »

Daca e cineva interesat de un kit ... 

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.
adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #106 on: October 30, 2010, 12:13:58 AM »

BOYO Vision VTR101

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #106 on: October 30, 2010, 12:13:58 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Forte
Hero Member
Thumb Up

« Reply #107 on: December 20, 2010, 10:41:36 AM »

Doar astazi se poate achizitiona GoPro HD la 1179Ron

http://www.f64.ro/camera-video-digital-hero-hd-wide.html

Daca cumparati ONLINE si platiti cu MasterCard beneficiati de o reducere suplimentara de 10%!

Spor la cumparaturi!

Forte
Hero Member
Thumb Up

« Reply #108 on: January 04, 2011, 10:36:15 PM »

Singurul dezavantaj al camerei GoPro HD vine exact din cel mai mare avantaj al ei, unghiul de filmare de 170 grade, vezi tot, dar din pacate vezi deformat si pierzi simtul realitatii! Pentru a completa filmele cu imagini nedistorsionate, am achizitionat ... 2 camere recomandate pentru actiuni extreme, apa, murdarie si socuri.
Ma intereseaza doar filmarea 1280x720 30fps ... pentru a putea edita filme HD720 pentru Youtube!

Am facut si o filmare TEST pentru a putea compara camerele foto Fujifilm si Olympus!
<a href="http://www.youtube.com/v/Z_OsNISpiPA&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Z_OsNISpiPA&rel=0</a>
1x Thumb Up

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #108 on: January 04, 2011, 10:36:15 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #109 on: January 04, 2011, 11:04:31 PM »

am achizitionat ... 2 camere recomandate pentru actiuni extreme, apa, murdarie si socuri

Alo ... domnu ... si "puii" ce zic ... iti dau voie cu jucariile lor 

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
Forte
Hero Member
Thumb Up

« Reply #110 on: January 05, 2011, 01:14:50 AM »

Abia acum am reusit sa le ating!

Am avut parte si de un pic intro ... dar cu puii de fata!

<a href="http://www.youtube.com/v/Cbdjmb6lUms&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Cbdjmb6lUms&rel=0</a>

unde
Hero Member
Thumb Up

« Reply #111 on: January 14, 2011, 01:47:45 PM »

Eu am un Janus V2 luat de aici http://www.gps-auto.ro/car-camera-janus-v2w-gps-logger.html pe vremea cind TVA-ul era "doar" 19%.
 Caracteristici:
 -  inregistrare simultana pentru 2 camere fata/spate
 - unghi de vizualizare de 120º - frontal (lentila normala fara distorsiuni)
 - unghi de vizualizare de 175º - interior (lentila fisheye, deci deformeaza, dar se vede absolut tot interiorul masinii, chiar si noaptea, gratie unor LED-uri in infra-rosu.
 - GPS incorporat: camera inregistreaza viteza si coordonatele GPS, a.i. traseul masinii poate fi vizualizat ulterior in softul dedicat: ora, viteza, pozitionare pe google map, camera fata si camera spate, sunet, toate simultan
 - inregistrare continua cu sunet: camera nu necesita nici un fel de interventie decit in caz de Doamne-fereste, altfel inregistrarile cele mai vechi sint automat sterse. Eu am acum un card de 16 giga (maxim 32) si "rezista" cam 20 de ore la calitate maxima pt camera de exterior si medie la interior. In caz de eveniment (vezi mai jos), calitatea se comuta automat pe high, gratie unui buffer de 20 de secunde. Rezolutie VGA pentru ambele camere, de la 30 fps la 1fps. Algoritmul de compresie este H.264
 - posibilitatea de memorare a unor evenimente predefinite: soc mecanic (ex: lovirea unei gropi), depasire viteza, acceleratie brusca, frina brusca, etc. Evenimentele de acest fel sint marcate ca atare.
 - buton de panica: imaginile sint inregistrate la calitate maxima. Cadrele "emergency" se sterg doar manual.
 - din soft se poate face export in format AVI sau de imagini statice
 - camera se alimenteaza la bricheta masinii si merge la 12-24V (deci si la camioane)

Eu am luat-o ca pe un soi de cutie neagra a masinii, pentru a ma proteja de tot soiul de evenimente nedorite: baietasi care nu mai recunosc fapta de frica ca la anul creste RCA-ul pentru ca au avut daune, politisti cu exces de zel, inregistrarea traseului masinii pe off-road, etc. Sper sa nu am niciodata nevoie.
 Video puteti sa cautati pe YT, filme de ale mele nu o sa pun aici.

Suzuki Jimny 1.3i 2004
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29
  Print  

Jump to: