Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Suport umbrela  (Read 430 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
costin_bad
Full Member
Cheesy

« Reply #8 on: September 24, 2011, 10:44:50 AM »

@laurentiu: acu', daca nu ma spuneti lu' dom' Militanu', trebuie sa  recunosc ca al meu e unul grasunel, mai scurt decat cele obisnuite de casa, ca sa ma exprim asa si care nu este specific auto. Am reusit cat de cat sa il verific periodic, nu atat cat ar trebui, da' ma rog, frica pazeste pepenii.
@adrian_r5: compresoru este unul obisnuit, chinezesc, luat din "carefura", dar pe care l-am pus la tuning: adica i-am schimbat manometru' original cu unul de l-aveam de la precedentul compresor, rusesc de fabricatie, pe motiv de cap de scala. "Chinejii" se laudau ca poate umfla si cauciuce de camion  LOL si de-abia urca acul o zecime de scala la rotile noastre. Ala rusescu se duce 90% din scala. I-am mai pus intrerupator de on/off. Daca ii mai trag si niste neoane pe dedesubt si vopsea mata  tip carbon, sau ce-o mai fi, om sunt!

Suzuki SX4 GLX red
bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #9 on: September 24, 2011, 10:56:56 AM »

la categoria compresoare..

eu pe asta il am, si intr-adevar poate umfla si roti mai mari. Pe incercate, eu am umflat si roti de dube (Ford Transit si rusnacul Gazell) Are manometrul precis, buton de on-off si mai presus de toate, debit de aer foarte generos.
Il am de 5-6 ani si functioneaza in continuare ireprosabil. Doar o singura problema am avut cu el odata, i s-a sectionat cablul de alimentare la intrarea in corpul acestuia, dar am remediat-o si i-am si adaptat un con de cauciuc la intrare pentru a impiedica accidentele de acest gen pe viitor.
http://postimage.org/image/xabcxts4/

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #10 on: September 24, 2011, 02:48:42 PM »

@laurentiu: acu', daca nu ma spuneti lu' dom' Militanu', trebuie sa  recunosc ca al meu e unul grasunel...
Adevarul e ca si eu am "in dotare" un P6. Cele din comert agreate de RAR pt "cazuri" auto, sint cam APA de PLOAIE.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: September 24, 2011, 02:48:42 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: