Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2] 3
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Protectii prag portiera.  (Read 543 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
mentos
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.2 GS Sunlight Copper

« Reply #8 on: August 04, 2011, 12:52:38 AM »

NU e prima masina noua care o am. Ce ma supara pe mine este calitatea proasta a vopselei. Stratul de vopsea este atat de subtire imediat sare si se vede albul. Un logan de 4 ani la firma are vopsea mai sanatoasa ca swiftul parerea mea. Cel putin de pe portiera nu sare la cea mai mica atingere... Cred ca este se face economie la fabricarea masinii insa in detrimentul calitatii.
Referitor la protectiile de silicon ar fi fost normal sa intre in dotarea standard... avand in vedere ca jona este foarte expusa.
Asta este ...

Sal, Apropo de vopsea, intra pe clubford si ai sa vezi ce zic propietarii despre New Fiesta.O sa ramai surprins despre calitatea indoielnica a vopselei.Asa ca, noi sa fim sanatosi.

Doru_Neo
Full Member
Cheesy

Model: Swift 1.2 GLX

« Reply #9 on: August 05, 2011, 01:39:03 AM »

Foarte rau .. sa ne asteptam la din ce in ce mai rau atunci. Masini de unica folosinta

Trixi
Sr. Member
Thumb Up

Model: Swift 1.3 Club

« Reply #10 on: August 05, 2011, 01:49:25 PM »

trebuie dat doar cu un lac sanatos in mai multe straturi sau sa folosesti ceara de calitate buna si foarte des.

WARNING!I have an attitude and I know how to use it!
nu pot sa aduc dovezi clare,nici documente,nu sunt mecanic si nu cred ca doar eu am dreptate.ceea ce zic,zic doar din experienta mea.s-ar putea sa gresesc,insa daca discutam,poate rezolvam ceva.intentia mea este doar sa ajut!
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: August 05, 2011, 01:49:25 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

bulibasha
Newbie
*
Cheesy

Model: Swift 1.3 GLX 2008

"To da bi da best!"

« Reply #11 on: May 10, 2012, 08:10:47 PM »

Asculta-o pe Trixi... Esti printre norocosii ca pot merge repede sa-i aplice un strat de lac profi. Nu are sa-ti para rau, doar daca nu o faci. Toti suntem patiti!.
A mea este 2008 si se ia vopseaua cand bate vantul! Japonezele in special sunt varza la vopsea! Altfel, masina buna in majoritatea timpului ...

Ontopic: http://www.ebay.com/itm/New-304-Stainless-Door-Sill-Scuff-Plate-Fr-Suzuki-Swift-2005-06-07-08-09-10-2011-/290702286312?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43af34dde8&vxp=mtr#ht_3389wt_1396

Bafta!
1x Thumb Up

allex010
Jr. Member
**
Cheesy

« Reply #12 on: May 16, 2012, 10:49:45 PM »

Ca sa-ti treaca supararea pana mai trece un an/doi (cand nu o sa-ti mai pese de zgaraieturi) gandeste-te ca ceea ce conteaza la o masina este ceea ce o tine in miscare: inima si membrele (motorul si partea mecanica). Caroseria este ca  o haina pe care o poti schimba sau petici.
Cu ce te ajuta sa ai o haina frumoasa daca mergi in carje?

SS 1.3 GS, negru
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: May 16, 2012, 10:49:45 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #13 on: May 17, 2012, 08:29:07 PM »

Ca sa-ti treaca supararea pana mai trece un an/doi (cand nu o sa-ti mai pese de zgaraieturi) gandeste-te ca ceea ce conteaza la o masina este ceea ce o tine in miscare: inima si membrele (motorul si partea mecanica). Caroseria este ca  o haina pe care o poti schimba sau petici.
Cu ce te ajuta sa ai o haina frumoasa daca mergi in carje?

Ce va mai place sa vedeti doar partea plina a paharului.... De ce nu recunoasteti "barbateste"ca masinile astea au destul de multe parti proaste sau sensibile?
"...membrele"...cum ar fi caseta de directie care tine muuuult rau, aproape 10.000 km !?!
cosmin este printre putinii care recunoaste ca este dezamagit si este si destul de barbat incat sa incerce sa scape de ea cat mai poate pentru a nu iesi in paguba prea rau
trebuie dat doar cu un lac sanatos in mai multe straturi sau sa folosesti ceara de calitate buna si foarte des.

Pai de ce oare isi mai cumpara omu' masina noua?...daca nu pentru a nu fi nevoit sa bage bani in intretinerea ei....

allex010
Jr. Member
**
Cheesy

« Reply #14 on: May 17, 2012, 09:16:05 PM »

Offtopic:
Azi am trecut de pragul de 104000 km si nu am avut nici o problema cu caseta de directie. 
Singura problema la Swiftul meu, care nu cred ca tine de consumabile, a fost senzorul de viteza care a cedat dupa 90000 km.
"Barbateste" recunosc ca am ales raul cel mai mic din variantele de rele pe care le aveam de ales in bugetul alocat cand am luat masina.
Ontopic: Vroiam sa zugravesc situatia lui Doru_Neo dintr-o perspectiva mai putin pesimista. Si partea plina a paharului este argumentul principal.

SS 1.3 GS, negru
Trixi
Sr. Member
Thumb Up

Model: Swift 1.3 Club

« Reply #15 on: May 17, 2012, 11:55:10 PM »

Recunosc "barbateste" : este o masina de r@hat.

Am compus un post aproape 40 de minute in care am incercat sa explic faptul ca intr-adevar si swiftul are dezavantaje, dar asta nu inseamna ca alte marci ar fi mai perfecte dar sunt constienta ca fiecare vede doar ceea ce vrea sa vada. Marele grup VAG are piese la fel de importante ca si directia la swift, confectionate din plastic in loc de metal din anul 2007 incoace, garantate pana la 30.000km.

Problema cu directia a aparut doar la modelele 2007+, banuiesc ca este lesne de inteles care este motivul. Sincer recunosc ca nu mi-as da swiftul 2005 nici  pentru 10buc de swifturi noi.

WARNING!I have an attitude and I know how to use it!
nu pot sa aduc dovezi clare,nici documente,nu sunt mecanic si nu cred ca doar eu am dreptate.ceea ce zic,zic doar din experienta mea.s-ar putea sa gresesc,insa daca discutam,poate rezolvam ceva.intentia mea este doar sa ajut!
Pages: 1 [2] 3
  Print  

Jump to: