Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Chip tuning Swift Sport  (Read 887 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
res
Newbie
*
Cheesy

Marca: suzuki
Model: swift

« Reply #8 on: December 14, 2010, 10:27:59 AM »

E cam "necro" postul dar...
Din punctul meu de vedere un chip tuning ar merita doar pentru optimizarea curbei consum putere. ATIT! Ca, se spune, ca ai mai cistiga ceva cai in plus e fisss... caii in plus existau si inainte doar ca nu sunt "activati" din motive pe care toti le stim protectia producatorului in fata conditiilor de garantie!
Un exemplu concludent e la KIA aceeasi motorizare acceasi turbina dar doua masini una de 90 Hp si una de 120 HP... care e spilul? OARE?

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #9 on: December 14, 2010, 10:43:39 AM »

Un exemplu concludent e la KIA aceeasi motorizare acceasi turbina dar doua masini una de 90 Hp si una de 120 HP... care e spilul? OARE?
Una are CAI (90) iar cealalta (120) are ponei  .

P.S. E o gluuuuuuuuuuuma .

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: