Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2] 3
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Vacanta vara 2011 - ceva inedit?  (Read 502 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #8 on: July 04, 2011, 02:29:35 PM »

Nu am nici cea mai mica idee unde as putea pleca vara asta.

Spre Capul Nord.   
3x Thumb Up

der Weg ist das Ziel
Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis MK1

« Reply #9 on: July 04, 2011, 03:40:14 PM »

Pai, intrucat ai zis ca vrei altceva si ai zis sa venim cu 2-3 sugestii   vin si eu cu 2.

1) Shanghai. Varianta asta nu e ALTCEVA, insa poate fi o experienta a naibii de frumoasa.
Shanghai-ul e extraordinar, mai ales daca reusesti sa-l vezi la firul ierbii ... (nu din hotel si taxi si nu prin obiectivul camerei foto)
Merita deci mers catre Shanghai, ca-i ruta ieftina. De-acolo mai jos sa vezi zona Guangzhou si Macau, doua elemente care trebuie vazute (ca turist) intr-o viata de om: balaurul productiei mondiale de ... de toate si respectiv Las Vegas-ul Asiei. Apoi mers in Hong-Kong ... si din Hong-Kong acasa, pentru ca la fel ... e ruta ieftina.
Vezi astea toate dintr-o bucata ... si ai fost pe acoperisul lumii secolului 21. Nu e rau.

2) Cuba. Asta ESTE altceva. Si daca ajungi acolo inaintea mea ... o sa te urasc toata viata   Dar asta e, noroc ca te cunosc.
Au fost niste prieteni acum cateva luni si s-au intors halucinati. Am avut lungi discutii cu ei dupa escapada lor si ... m-au halucinat si pe mine  Cry

P.S. La aventuri de genul asta vremea nu conteaza ... Important e ceea ce vezi, ce simti si ce cunosti acolo.
« Last Edit: July 04, 2011, 03:49:50 PM by Leutz » Logged

\2  roti   :   Schwinn PDG Aluminum - road racing bike
\4  roti   :   Suzuki Ignis MK1
\2 maini :   Finn GIZMO sit-on-top kayak || Delta C1 - Olympic Sprint Canoe
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #10 on: July 04, 2011, 07:08:25 PM »

Domnu' de Cuba si frate miu imi povesteste asa frumos...

Da' ce zici nu punem de o gasca si facem un revelion acolo? Noi ne-am baga

Spre Capul Nord.   

E in plan pentru vara lui 2012. Ma gandeam la o excursie cu clubu'
« Last Edit: July 04, 2011, 09:26:49 PM by cristyyy2003 » Logged

Suzuki Vitara Forum
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: July 04, 2011, 07:08:25 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #11 on: July 05, 2011, 10:15:43 AM »

E in plan pentru vara lui 2012. Ma gandeam la o excursie cu clubu'

DA!  DA!!  DA!!!   Visez

Trebuie stabilita perioada din timp sa-si poata lua cat mai multi concediu si ce e mai important, sa-si planuiasca finantele. 

der Weg ist das Ziel
>pexic<
Hero Member
Cheesy

we rock!

« Reply #12 on: July 05, 2011, 11:47:21 AM »

Da, asta cu capu' lu' nord in 2012 suna bine, ia sa bagam totul intr-un xls sa vedem daca iese de-o ciorba... Hmm
cat despre ce a mai ramas din vara asta mi-as cam lua lumea-n cap cu un drum pana in Manila, evident tot cu "munca" (cica)    daca a fost careva lasati si voi un PM cu ceva sugestii, multumesc.

down here in hell everybody loves me
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: July 05, 2011, 11:47:21 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #13 on: July 05, 2011, 11:26:46 PM »

2) Cuba. Asta ESTE altceva.

Subscriu, dar cu urmatoarele nuante:
 ESTE altceva dar numai daca vorbesti spaniola suficient de bine sa te intelegi cu localnicii. Si sa ai destul sange in cardan sa mergi macar de la Havana la Santa Clara cu un autobuz din ala care arata si merge ca  rata noastra din anii '70.
Sau sa stai la sueta cu cubanezii batrani la un trabuc in fata unei taverne sa-i asculti de la sursa povesti adevarate despre Castro care contrazic legendele care ne sunt bagate pe gat de americani...

Altminteri sa mergi acolo doar ca sa stai in resortul pentru turisti ... mai bine mergi la Albena, ca e totuna dar mult mai aproape ...

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #14 on: July 07, 2011, 01:05:38 AM »

@pexic lucram. Vedem ce iese 

Suzuki Vitara Forum
gabineg
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 GLX 4WD

Suzuki SX4 GLX 4WD

« Reply #15 on: August 24, 2011, 12:03:06 PM »

Am fost la inceputul lunii intr-o excursie cu autocarul numita Anglia 10 zile. Traseul a fost:

ZIUA 1 Bucuresti-Gyor. Cazare la Ibis, foarte bine.

ZIUA 2 Gyor-Viena (scurt tur cu autocarul pe ringul vienez si popas o ora).  Viena-Salzburg (gradinile Mirabell si Casa MOZART). Salzburg - München ( o bere negara de 1 litru la HOFBRAUHAUS, beraria de la 1589). Cazare la Imperial Munchen.

ZIUA 3 Munchen-Luxembourg (Catedrala Notre Dame si o terasa unde am savurat berea Battin). Luxemburg-Calais. Aici am mancat pentru prima data moules (scoici) cu un vin rose. 

ZIUA 4 Calais -Dover prin Eurotunel. Dover -Stratford–upon–Avon (mult Shakespeare). Vizita Oxford. Si apoi cazare in Londra, la Travelodge.

ZIUA 5 Deplasare la Greenwich: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Tot acolo, cea mai buna bere din excursie (London Pride) Plimbare cu vaporasul pe Tamisa. British Museum. Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben.

ZIUA 6 Plimbare prin Londra: Schimbarea garzii la Buckingam Palace, Westminster, Picadilly Circus, Trafalgar Square, Marks and Spencer, parcuri cu veverite, gaste, rate si pelicani. Fish and chips.

ZIUA 7 Londra-Dover. Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (exceptional, merita revenit). Tur Bruxelles cu autocarul : Catedrala St. Michel, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur, vizita in exterior Atomium si Minieuropa,  tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place. Timp liber (berea Triple Karmelite). Cazare in Bruxelles, Hotel Erasme.

ZIUA 8  Bruxelles -Koln (Domul, parfumuri cu celebra apa de colonie si cunostinta cu berea Paulaner) apoi deplasare pe Valea Rinului (legendara stanca Loreley). Cazare in Nurenberg la Ibis.

ZIUA 9 In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Nurnberg-Viena (shopping la un supermall de tip Baneasa si un Zipfer rece). Viena-Budapesta, tur de oras prin zona centrala, traversand Dunarea pe poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta , hotel Polus.

ZIUA 10 Budapesta-Bucuresti.

Concluzia: Greu cu autocarul, etape de 700-1000 km zilnic, opriri prin benzinarii si parcari pe autostrada, impachatat-despachetat si carat de geamantane zilnic, peste 3 ore de film si mii de poze. Excelent tot ce am vazut, mancat si baut (peste 15 sortimente de bere). Propunere: In zilele 1 si 10 charter Bucuresti-Budapesta si retur, pana se construiesc autoastrazile in Romania.

Pages: 1 [2] 3
  Print  

Jump to: