Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Vacanta Cuba  (Read 476 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #8 on: February 25, 2010, 02:09:56 PM »

Asta chiar e buna. Deci cred ca ai gasi si o Dacie 1300    sau vreun Aro daca ti se face dor de al tau Sx4  fluieram
Oricum, chiar daca oferta e mult mai buna decat ce am gasit in alte parti, deocamdata mi-a mai trecut datorita dilemei cu fumatul: imi e clar ca nu pot sa ma las doar de tigarete, trebuie sa las si trabucurile. Daca las trabucurile parca pe jumatate merg degeaba pana acolo... sau sa ma apuc de rom ca sa pastrez constanta suma viciilor?  lafing

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
bachus
Jr. Member
**
Thumb Up

« Reply #9 on: February 25, 2010, 03:01:28 PM »

Sotia mea a fost acolo.cum mai prind timp iti spun cate ceva

Ignis 1.3 GLX. b 75 yoa
gabineg
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX4 GLX 4WD

Suzuki SX4 GLX 4WD

« Reply #10 on: February 25, 2010, 07:31:54 PM »

Am mai postat odata: Blue Air zboara la Havana din martie cu (de la) 380 Euro.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: February 25, 2010, 07:31:54 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

zamyx
Full Member
Cheesy

Model: SX4

« Reply #11 on: February 26, 2010, 09:22:20 AM »

O vacanta in Cuba cred ca e cea mai potrivita alegere, am fost acolo vreo doi ani la rand, totul acolo e minunat, inclusiv oamenii, am fost in Havana si in Santiago de Cuba, faleza din Havana e superba, pe malul celalalt (Havana e impartita in doua de un canal ) este un castel f.f. misto si acolo e un loc special pt turisti.
In general turistii sunt cazati in locuri speciale cu preturi ca in europa, dar daca te duci in locuri frecventate de cubanezi, totul e ieftin, iti recomand sa iei rom  se toate felurile: Havana de 7 ani, Havana ano especial, Havana de 3 ani...crede-ma ca la gust sunt total difetite de ce gasesti aici, trabucurile sa le iei de la magazin, nu de pe strada, au cam acelasi pret dar de la magazin iti dau chitanta, care e f. importanta, ca trabucuri iti recomand Romeo&Julieta (daca vrei sa fie de efect sa le iei in tuburi de aluminium), nu mai stiu sigur care era pretul (60 usd parca) dar in aeroport in Europa cutia e 325 eur..., iti mai recomand barurile in aer liber (gradinile) unde atmosfera e super, stai tolanit, bei un mojito adevarat si asculti si dansezi pe muzica cubaneza.
 Daca vrei sa te duci cu masina, cauta la navlositorii maritimi liniile Europa-Cuba, MSC, CMA CGM, etc si sigur vei gasi ceva, pana acolo parca faci 10-11 zile, depinde de vapor si cate porturi mai are pana acolo, astfel vei vedea si cum e viata pe mare 

SX4 4WD GS 1,6l/107CP Lagoon Turquoise
CT-08-XWN nume de cod: Buburuza
0726713181
bachus
Jr. Member
**
Thumb Up

« Reply #12 on: February 26, 2010, 11:23:28 AM »

iar ca moneda, pt turisti se foloseste CUC. 1 cuc ~ 1 eur

Ignis 1.3 GLX. b 75 yoa
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: February 26, 2010, 11:23:28 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

zamyx
Full Member
Cheesy

Model: SX4

« Reply #13 on: February 26, 2010, 02:36:34 PM »

am uitat sa va spun ca in Cuba circula 2 tipuri de bani in paralel, si anume una pt turisti care intr-adevar este aproape cu 1 eur, si una pt localnici unde 1 eur = 10.000 parca...nu mai stiu exact, multa lume a luat teapa cu asta

SX4 4WD GS 1,6l/107CP Lagoon Turquoise
CT-08-XWN nume de cod: Buburuza
0726713181
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #14 on: February 26, 2010, 10:02:23 PM »

Multumim de info; apropo, sunt de acord cu tine ca bati degeaba drumul pana acolo daca stai doar in zona turistica. Ideea mea tocmai asta ar fi, eventual chiar sa merg dintr-un oras in altul. Cu spaniola nu imi fac probleme, ne descurcam destul de bine;
Iar despre RyJ si mie-mi plac, dar prefer totusi Partagas (dar numai cele la cutie, pe care le lasi cateva luni la invechit). Ce ma enervezi, abia le lasasem, de o luna !!  lafing
Oricum, din ce spune lumea pe net, inteleg ca orice ai cumpara de acolo (inclusiv fructele si legumele din piata sau lucruri de pe strada) sunt mult mai bune decat ce gasim noi pe aici - poate de aia si mojito-ul are un alt gust... adica cel original, adevarat

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: