Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Read 4268 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #96 on: September 05, 2010, 01:29:02 PM »

Afirmatia "o urbe inghesuita cu pretentii de oras si aere de europenism" nu iti face cinste si se inscrie in paguboasa mentalitate ca in Romania exista capitala si provincia, asta asa, ca sa ma exprim politicos.

Nu stiu de unde ai scos tu vreo comparatie intre "capitala si povincie", eu m-am referit strict la o localitate pe care am vizitat-o si strabatut-o de nenumarate ori in ultimii 10 ani - si mai ales in ultimul an. Probabil ca tu ai complexe de acest gen, dar nu vreau sa comentez.
Tot ce am facut a fost sa-mi exprim o opinie strict personala pe care mi-o asum, dar pe care tu nu ai nici un fel de autoritate sa o judeci.
1x Thumb Up

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #97 on: September 05, 2010, 06:24:47 PM »

Atata timp cat opinia ta a fost exprimata pe acest forum oricine are acces aici poate sa fie de acord cu tine sau nu, sa treaca cu vederea postarea ta sau nu, cum am facut eu. Si pentru asta nu imi trebuie nici o autoritate, e parerea mea despre ce ai scris tu, cum la fel a fost si parerea ta despre orasul prin care ai trecut.

der Weg ist das Ziel
Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #98 on: September 05, 2010, 10:09:43 PM »

traversarea jegului ala de Sibiu ...Sa ai in Secolul 21 un singur drum care traverseaza localitatea = absolut inadmisibil pentru o urbe inghesuita cu pretentii de oras si aere de europenism.
Sint orase mult mai mari care nu au nici macar drumul ala singur (de centura).
Referitor la cuvintul "jeg" (de oras), sa fiu in locul tau, mi-as cere scuze pt folosirea lui sau macar l-as retrage din fraza.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
http://www.suzuki-club.ro/forum/warzone/jos-prostia!!!/msg109272/#msg109272
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #98 on: September 05, 2010, 10:09:43 PM »

Tu pentru SuzukiClub

bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #99 on: September 05, 2010, 11:08:30 PM »

Domnule Laurentiu, cu tot respectul, la cate postari controversate ai avut ma surprinde tupeul cu care imi pretinzi sa-mi cer scuze. Totusi ai dreptate, multe orase sunt in aceeasi situatie - diferenta este ca nu sunt traversate de 30.000 de TIR-uri zilnic, ca sa nu mai vorbim de traficul spre granita cu Ungaria - sau daca sunt, probabil ca au gasit o metoda de rezolvare.

Apoi, domnule @rexkroki, cu acelasi respect iti sesizez ca spre deosebire de mine, dumneata ti-ai permis un atac personal la adresa mea in loc sa-mi demonstrezi (daca poti) ca ma insel.
Nu am pretentia sa fii de acord cu mine. Dar nici nu vreau sa trec cu vederea obraznicia cu care dumneata obisnuiesti in mod constant sa dai lectii de morala nesolicitate membrilor diverselor forumuri pe care activezi si care e cazul sa inceteze.

In schimb nu ati comentat exact ideea principala, pe care o reiau:
La intrarea in Sibiu se face coada de peste 3 km, atat dinspre Sebes cat si dinspre Valea Oltului. Daca nu vreti sa faceti 9 km intr-o ora, ocoliti zona. Daca acest lucru va convine, nu pot decat sa imi cer scuze ca v-am informat.

rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #100 on: September 05, 2010, 11:18:43 PM »

Trec peste subtila ironie ce reiese din formula de politete si nu tin sa iti demonstrez ca te inseli sau nu, e parerea ta si ti-ai expus-o ca atare. Eu am spus ca nu iti face cinste si se inscrie intr-o anumita mentalitate, pe care eu am clasificat-o ca fiind paguboasa, nu vad unde este atacul la persoana. Tu in schimb m-ai facut obraznic. Cat despre lectiile de morala, aici sau pe alte forumuri...  Hmm

der Weg ist das Ziel
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #100 on: September 05, 2010, 11:18:43 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #101 on: September 05, 2010, 11:29:42 PM »

Off topicul o fi bun, dar sa ne mai si intoarcem la obiect.
Deci, a fost cineva recent (1-2 saptamani) pe drumul Targoviste-Sinaia via Moroieni? Spuneau unii pe la inceputul verii ca e stricat rau... Militanu'

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #102 on: September 06, 2010, 08:51:38 AM »

Domnule Laurentiu, cu tot respectul, la cate postari controversate ai avut ma surprinde tupeul cu care imi pretinzi sa-mi cer scuze.
Despre postarile mele ca sint sau nu controversate, fiecare le analizeaza din punctul luyi de vedere. Cit despre faptul ca am si "tupeu" (nu peste masura pe care-l au altii) te rog sa-ti revizuiesti limbajul fata de mine. Nu te-am jignit asa ca poti face foarte bine sa faci la fel si tu.
Reveninda la discutia "jegului de Sighisoara" as putea spune ca Bucurestiul e de 100 de ori mai jegos decit multe orase din tara.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
http://www.suzuki-club.ro/forum/warzone/jos-prostia!!!/msg109272/#msg109272
lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #103 on: September 06, 2010, 12:09:41 PM »

Este adevarat ca Bucurestiul este jegos.Care este cauza in masura de 70%?Marele numar al celor din provincie adunati aici(nu ma referer la toti) si care nu au nicio treaba cu civilizatia sau curatenia .
1x Thumb Up

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25
  Print  

Jump to: