Pe aici zici tu?
Vizualizare hartă mărităCazare am rezervat deja dupa o scurta cautare pe net am ajuns la
Esperia Hotel si ulterior am aflat ca si prietenul @whizzy a fost cazat aici anul trecut

Bacul vreau sa il iau fix de unde zici tu, mi se pare mai aproape...n-am idee cat costa..inca.
Ca si obiective, hmm...cum ziceam parca as vrea mult relax, dar parca vad ca n-o sa ma pot abtine asa ca:
- o plimbare pe coasta...obligatoriu

am inteles ca sunt aproximativ ~90km;
- macar o plaja cu nisip fin

Skala Sotiros, Skala Prinos, Rachoni, Aliki, Agios Antonios, Skala Potamia...sper ca astea sunt; din pacate am inteles (sper ca gresit) ca plaja din apropierea hotelului nu este chiar fina si ca ar trebui sa folosesc "pantofi" de plaja

- n-ar fi rau sa ajung la Makriamos; inteleg ca plaja-i faina, dar preturile pe acolo sunt ceva mai mari si accesul pe plaja se plateste (deci cred ca nu am voie cu Ribizli

)
- vechea capitala a insulei, Theologos - cica mancarea e excelenta la tavernele din aceasta zona
- Aliki, inteleg ca-i interesant ca orasel

- putin turism ecumenic...nu strica: Manastirea Arh. Mihai si Gavril unde inteleg ca se afla o bucatica din cuiul care l-a crucificat pe Isus in mana dreapta, iar dedesubtul acesteia se afla o pestera cu apa sfanta
- langa hotel am pe unde manca? Taverna Romvii pe plaja inteleg ca-i ok si tot prin zona ar mai fi Chez Gilles; daca le-ati frecventat...please advice

- satul Kastro by car & cascade by foot
- Panagia...inteleg ca-i un oras pitoresc, placut ochiului si unde pot manca si ceva bun la Taverna Elena
- Limenas...ruine, chestii...de pozat si insemnat by Ribizli

Astept in continuare trips&tricks