Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: concediu 2009 - rexkroki  (Read 2486 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
M_TM
Hero Member
Cheesy

Marca: スズキイグニス
Model: ミルチア

« Reply #8 on: April 12, 2009, 12:43:16 PM »

Bravo rexkroki.Se pare ca sunt si tipi care stiu ce vor.10.000  prin europa presupune si un buget ce nu se incadreaza in "criza".Oricum,daca e permisa o sugestie,incearca sa mergi cat mai putin posibil pe autostrazi.Pe langa faptul ca sunt destul de costisitoare(IT),nici nu prea vezi nimic.Noi ,la ultimul concediu,am facut planificare traseu (pe gps) fara autostrazi.Si sa sti ca a fost super interesant.Chiar simti ca vezi tara respectiva.Mai e o problema ,nu prea e ca la noi,pui cortul unde vrei.Imediat vine un echipaj si te redirectioneaza ,la modul cel mai politicos posibil aplauze Cred ca o sa avem si imagini din plimbareala,nu?Concediu placut si fara incidente

rexkroki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #9 on: April 23, 2009, 01:08:35 PM »

Pasaportul e normal, nu e biometric, cred ca inca nu se elibereaza cele biometrice. Mi-am facut din asta pentru ca voi avea nevoie de el sa pot intra in Norvegia unde chiar daca cetatenii romani nu au nevoie de viza nu pot intra pe baza buletinului fiindca Norvegia nu e in Uniunea Europeana.

Voi merge pe autostrazi cat se poate de mult pentru ca distanta e relativ mare iar timpul relativ scurt, cca trei saptamani. Principalele puncte pe care vreau sa le vizitez sunt Nordkapp si Insulelel Lofoten din nordul Norvegiei. Pentru restul traseului sunt in faza de documentare. Traseul din poza atasata e unul provizoriu, el putand suferii modificari in functie de multi factori dar in special de intuitia de la fata locului. Chiar daca e mai lung vreau sa ajung si la Munchen sa vizitez pe cineva, chiar daca am mai fost de multe ori. In tarile nordice poti sa-ti pui cortul oriunde dar nu mai putin de 150 m de prima locuinta.

der Weg ist das Ziel
killroy
Full Member

Marca: Suzuki
Model: Swift

« Reply #10 on: April 23, 2009, 01:17:03 PM »

frumos traseu bafta multa 

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: April 23, 2009, 01:17:03 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #11 on: April 23, 2009, 01:21:56 PM »

Cind pleci ?

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
rexkroki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #12 on: April 23, 2009, 01:31:53 PM »

Merci.
Nu stiu inca data exact, prin iunie. Mai trebuie sa vad cum imi rezolv la servici ca cica trei saptamani e cam mult

der Weg ist das Ziel
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: April 23, 2009, 01:31:53 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #13 on: April 23, 2009, 01:49:01 PM »

ca cica trei saptamani e cam mult

La servici spune-le "ca cica" in Codul Muncii la art. 143 aliniatul (5) zice asa:

"În cazul în care programarea concediilor se face fractionat, angajatorul este obligat sa stabileasca programarea astfel încât fiecare salariat sa efectueze într-un an calendaristic cel putin 15 zile lucratoare de concediu neîntrerupt."

Codul Muncii - art. 143

Traseul asta cu ajuns la Nordkapp ma tenteaza si pe mine ... initial ma gindisem la un traseu asemanator cu cel propus de tine (adica dus prin tarile baltice si intors prin Danemarca) dar faptul ca se merge cam putin pe autostrazi m-a cam facut sa ma mai gindesc (tot la gindit ma indeamna evident si costul unei asemenea calatorii ...)

... cel mai frumos ar fi sa ajungi acolo pe 21 iunie (ca parca atunci e solstitiul de vara) 
« Last Edit: April 23, 2009, 01:54:40 PM by adrian_r5 » Logged

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
rexkroki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #14 on: April 23, 2009, 02:08:43 PM »

cam asa ma gandeam si eu, sa fiu acolo pe 21 iunie, plus ca din cate am citit, cica statistic e si perioada in care ai sansele cele mai mari sa prinzi vreme buna, fara nori si ceata...

stiu reglementarea aia din codul muncii dar principalul e sa ajungem la o intelegere amiabila, daca nu mai exista si concediu medical, dar presimt ca nu va fi nici o problema

eu ma gandesc de multi ani la excursia asta...  Visez

der Weg ist das Ziel
miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #15 on: April 23, 2009, 02:24:48 PM »

pai poate daca nu rezolvi si tu cu un tempomat.. o sa ti-l imprumut pe al meu..
dar platesti bine

super traseu o sa vreau si eu

fan al tricoului lui @Myrcea
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6
  Print  

Jump to: