Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Swift < 2005  (Read 2410 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
prikoke
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: swift 2001

« Reply #40 on: June 27, 2011, 03:37:35 PM »

Cam saracie cu manualele de Reparatii. Pe mine ma enerveaza k vitutza de prieten de la care am luat Swiftul mi-a inmanat toate actele cu ratele de leasing  si o gramada de kkturi dar nu mai gaseste cartea masinii . pe alt forum am gasit linkul asta care mi s-a parut suuuuper! bafta! http://www.venite.hu/suzuki/thumb/swift3.htm   

prikoke
Newbie
*
Thumb Up

Model: swift 2001

« Reply #41 on: June 27, 2011, 03:59:35 PM »

Dintr-o ambitie prosteasca de-a mea as incerca sa schimb scaunele cu unele de mk4. Aveti idee cam cat costa o pereche de scaune la desmembrari?

Mite
Newbie
*

Model: SX4 1,6 GS 4WD ESP

« Reply #42 on: August 29, 2011, 01:41:19 PM »

Salut,

Tocmai am luat un Swift 1.3 glx din 2002. Desigur fara manual  .
Are cineva idee unde si cum pot face rost de asa ceva?
Multumesc.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #42 on: August 29, 2011, 01:41:19 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

dexter
Full Member
Thumb Up

Marca: Skoda
Model: Octavia 2004 1,9 TDI

« Reply #43 on: May 14, 2012, 09:08:56 PM »

Salutare. Am revenit in vizita pe forum dupa o absenta indelungata si sunt placut surprins sa vad ca s-au inmultit colegii cu Swift  anterior anului 2005.
Desi anm vandut Swiftul din 2003 el va avea mereu un loc in inima mea. Citeam ca mvzamfir are consum de 7% in Bucuresti. Bravo,eu nu am scos niciodata atat in Bucuresti. Insa vara trecuta,o medie pe traseul Bucuresti - Sofia - Salonic - Sithonia si retur,mers reletiv cuminte prin BG si talpa prin Grecia si Bulgaria la intoarcere    5,7 L%,am ramas impresionat. In septembrie,am refacut traseul exact,insa cu actuala masina,dar in conditii de viteze mult marite (150-170 Km/h),consumul de motorina a fost intre 5.3 si 5.7 L%. Concluzie: foate economica pe autostrada,japoneza.

Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  

Jump to: