Astazi am efectuat si eu prima revizie, anuala, la numai 7500 km (e masina sotiei

). S-au schimbat: ulei + filtru, filtru aer, filtru polen (arata groaznic) , costul final fiind de 540 RON. Deoarece nu au acceptat sa foloseasca alt ulei decat GM, am cumparat 4 l de Mobil 1 Super 3000 si la mica intelegere cu mecanicul, l-a folosit pe cel adus de mine. Problema este ca acum m-am pricopsit in portbagaj cu 4 l de ulei GM, pe care nemernicii l-au facturat la 60 lei/l

(pe Mobil am dat 140 lei).
Am preferat sa suport o cheltuiala suplimentara, dar sa stiu ca am in motor un ulei bun calitativ. Acum ramane sa gasesc un amator sa-mi cumpere GM-ul, la jumatate de pret, bineinteles.

PS Sorry pt. faptul ca am postat in aria dedicata SX4, dar la Swift nu am gasit asa ceva.
Niste magari. Eu am fost cu uleiul meu in CT la revizie. Este perfect legal si sunt obligati sa ti-l accepte. Imi pare rau pt cheltuiala ta in plus. Data viitoare, nu te lasa, cere-le sa iti dea in scris ca nu te primesc cu uleiul tau si ca refuza sa iti faca revizia, sa vezi cum vor intoarce foaia