Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Panouri Usi Suzuki swift 2000 1.3 GLX  (Read 333 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Robertphoto
Newbie
*

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GLX

« on: July 20, 2011, 10:45:14 AM »

Va salut cu drag!
                   Sunt fericitul posesor al unei jucarii Suziki Swift 1.3 GLX din 2000. Pe voi cei ce detineti astfel de modele, va intreb cum se desprind panourile interioare ale usilor de pe spate. Am o portiera la care inchiderea centralizata nu functioneaza si vreau sa vad care e buba. Nu am gasit niciun surub si nici nu vreau sa incep a trage de panou. 

prikoke
Newbie
*
Thumb Up

Model: swift 2001

« Reply #1 on: August 26, 2011, 10:20:52 PM »

Nu m=am prins nici eu cum se dau panourile jos. Vreau sa umblu sa imi montez si eu inchidere centralizara k nu am.   Pe partea unde e mecanismul de inchiderea usii ( opus de balamale) mai sunt niste suruburi, cred ca trebuie si acelea demontate inainte sa tragi de masca. Swift 2001 1.0l

Robertphoto
Newbie
*

Model: Swift 1.3 GLX

« Reply #2 on: September 01, 2011, 12:40:59 PM »

Nu stiu ce sa spun despre acele suruburi de la incuietori.  Eu am inchidere centralizata, dar a fost montata de o firma. Crezi ca se merita sa riscam sa desfacem incuietoarea?

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: September 01, 2011, 12:40:59 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

prikoke
Newbie
*
Thumb Up

Model: swift 2001

« Reply #3 on: November 25, 2011, 03:36:18 PM »

In principiu nu umba nimeni in incuietoare ( sper ca te referi la chestia unde bagi cheia) Trebuie doar sa atasezi acel releu pe  tija de metal care face lagatura intre incuietoare si mecanismul care se prinde usa de caroserie in partea opusa de balamale.  Eu nu stiu cum draq poti sa scoti maneta de la geam. Apropo, poti sa ne spui si noua unde ai pus inchidere centralizata si cat te-a costat? Ciao!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: