Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Sita in rezervorul de combustibil ?  (Read 487 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
dragon
Full Member
Thumb Up

Marca: SUZUKI SX4
Model: 1.9DDIS

« on: August 04, 2010, 07:50:35 PM »

Intreb cunoscatorii:exista vreo sita la rezervor?Am scapat un ac de seringa in rezervor;vroiam sa-i adaug aditiv in motorina si l-am scapat .Acul este nemagnetic,deci nu poate fi scos cu magnet.Consider ca daca ar fi sita undeva pe traseu nu ar fi nici o problema.Daca nu e sita, nu e bine,poate fi afectata pompa de alimentare.Ce sugerati?

Memento mori!
Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #1 on: August 04, 2010, 08:21:23 PM »

Am scapat un ac de seringa in rezervor...poate fi afectata pompa de alimentare.Ce sugerati?
Sa stai linistit. Acul va pica in "decantorul" rezervorului si nu va fi tras de sorbul pompei din doua motive:
1. acul nu pluteste in motorina ca sa ajunmga la sorb;
2. pompa de alimentare este dotata cu filtru.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #2 on: December 12, 2010, 07:54:49 PM »

Tot pe acolo....
Am auzit fara sa vreau invartindu-ma prin masina pentru a sterge geamurile cum baltacarea combustibiul prin rezervor.
Vazusem acum cativa ani un reportaj in care se arata beneficiile unei site ce se baga in rezervor contra acestor baltacareli si care nu ocupa aproape deloc din volumul rezervorului si traisem cu impresia ca este un patent adoptat de toti producatorii auto. Pe vremuri, la un oltcit, and mi s-a perforat rezervorul am avut ocazia sa observ ca ala era gol dar il scuzasem ca deh, era foarte vechi. Dar nici in ziua de azi sa nu fie preluata inventia asta?

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: December 12, 2010, 07:54:49 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #3 on: December 12, 2010, 08:10:00 PM »

Am auzit ...cum baltacarea combustibiul prin rezervor.
Vazusem acum cativa ani un reportaj in care se arata beneficiile unei site ce se baga in rezervor contra acestor baltacareli ...
Una este sita folosita la filtrarea combustibilului la intrarea in pompa si alta este sistemul "sparge valul" din rezervor cu rol de a nu crea forte suplimentare in interiorul lui cind masina ruleaza pe denivelari.

Tu, la ce anume te-ai referit in intrebare ???

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
bogogica
Sr. Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6 GS 4WD ESP 2010

« Reply #4 on: December 12, 2010, 08:16:01 PM »

La acel "sparge valul" .

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #4 on: December 12, 2010, 08:16:01 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #5 on: December 12, 2010, 08:32:36 PM »

La acel "sparge valul" .
La rezervoarele metalice se realiza acest sistem. Azi, rezervoarele am observat ca sint facute din plastic cu proprietati antistatice dpdv electric dar nu stiu daca mai au acel sistem sau nu.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: