Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 13 14 [15]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Revizia in garantie  (Read 4958 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #112 on: October 10, 2010, 09:30:25 AM »

...serviceurile mai nou, nu-ti mai permite sa stai langa masina cand de fac reviziile ci te trimit la plimbare sau la o cafea
Este pe "rol"o lege ce-ti va permite contactul vizual cu propria masina in timpul reviziei (reparatiei).

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
pentium3d
Full Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 GS 4WD

SX4 4WD GS Bright red

« Reply #113 on: October 10, 2010, 07:38:48 PM »

Unde scrie ceva de consumabile specificate (ca si marca)?

E un raspuns tarziu dar cred ca nu inutil:

Asa cum a remarcat si @miocrl, in primul rand m-am referit la specificatiile consumabilelor:  in manualul utilizatorului, la motorul cu benzina sunt prezentate intr-un grafic 4tipuri de ulei, din care unul este citez: "recomandat cu tarie" si anume SAE 0W-20
Pe grafic, culmea, nu regasesc uleiul de tip 5W-40, in schimb il regasesc la recomandarea producatorului pt motorul diesel (D19AA).  E un exemplu sugestiv?   Iar legat de marca pot spune si aici ca nu e respectat...desi aici e o recomandare voalata, in sensul ca nu are cum sa recomande o marca anume intrucat se cheama publicitate, dar mascat au recomandat Shell intrucat pe capota era lipit sticker de ulei Shell.

Inca o chestie, anul trecut la revizie mi s-a pus un filtru de 109ron, anul acesta un filtru aer de 64ron si din cate am mai citit cred ca e de Suzuki Swift, am inteles ca se potrivesc...desi poate ma insel in aceasta privinta si o fi doar marca diferita a filtrului

Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.
riah
Jr. Member
**

"URECHIATA"

« Reply #114 on: December 28, 2010, 09:26:18 PM »

Sal,
urmează ca la începutul lunii Ianuarie să fac revizia de 2 ani (nu pot spune de 30.000 deoarece la bord am doar 15.000km). Am o întrebare: are vreun efect negativ dacă uleiul care mi-l vor schimba este altă firmă (SHELL, Castrol)? Acum am în motor ulei Mobil 1 5W30.
Prima revizie am făcut-o la Rm.Vâlcea şi am fost foarte mulţumit, mai ales că atunci m-au primit cu uleiul meu, luat direct de la importator, cu certificat de calitate şi conformitate.
Nu înţeleg de ce, dacă faci dovada calităţii uleiului, nu-ţi acordă garanţie la motor.

Chestia cu garantia la motor mi-a spus-o la Autonet. Degeaba am încercat să le explic, cu hârtiile în mână, că certificatele de calitate şi conformitate ale lotului de ulei pe care doream să-l introduc în motor erau mai bune decât asigurările lor verbale referitoare la ce foloseau ei.
În mod normal şi legal ar trebui să folosească inclusiv consumabilele clientului, dacă acestea au specificaţiile de calitate (grune punkt sau alte însemne oficial recunoscute) şi, bineînţeles, nu cumpărate din talcioc.
Dacă nu ar fi atât de lacomi la adaosul comercial probabil că mult mai puţini s-ar gândi să-şi cumpere singuri consumabilele.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #114 on: December 28, 2010, 09:26:18 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

hugbear
Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS

« Reply #115 on: December 28, 2010, 11:38:27 PM »

am încercat să le explic, cu hârtiile în mână, că certificatele de calitate şi conformitate ale lotului de ulei pe care doream să-l introduc în motor erau mai bune decât asigurările lor verbale referitoare la ce foloseau ei.
Hm, o luam de la capat ! Pacat ca n-ai avut inspiratia sa ceri un refuz motivat in scris. Ar fi fost simpatic de vazut cum ar fi justificat acuzatia ca un produs sigilat, cu documente de insotire, vandut de un dealer autorizat este substandard sau chiar contrafacut. Daca tu poate n-ai fi avut bani si timp sa te iei de guler cu ei, sunt sigur ca vanzatorul de uleiuri ar fi gasit "portofel" juridic suficient pentru a-si recupera dauna; probabil in valoare muuuuult mai mare decat adaosul comercial la 4 litri de ulei...

Nu-i prost cine nu stie, e prost cine nu-ntreaba!
lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #116 on: December 29, 2010, 12:12:09 AM »

Corect!Bravo!

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644/0724363801
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #116 on: December 29, 2010, 12:12:09 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #117 on: December 29, 2010, 10:49:35 AM »

@riah ... vezi ce am scris pe aici 

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
zuzuka
Newbie
*

Model: SX4 1,6 GS 2WD

« Reply #118 on: January 25, 2011, 11:43:30 PM »

Sal,
urmează ca la începutul lunii Ianuarie să fac revizia de 2 ani (nu pot spune de 30.000 deoarece la bord am doar 15.000km). Am o întrebare: are vreun efect negativ dacă uleiul care mi-l vor schimba este altă firmă (SHELL, Castrol)? Acum am în motor ulei Mobil 1 5W30.
Prima revizie am făcut-o la Rm.Vâlcea şi am fost foarte mulţumit, mai ales că atunci m-au primit cu uleiul meu, luat direct de la importator, cu certificat de calitate şi conformitate.
Nu înţeleg de ce, dacă faci dovada calităţii uleiului, nu-ţi acordă garanţie la motor.

Chestia cu garantia la motor mi-a spus-o la Autonet. Degeaba am încercat să le explic, cu hârtiile în mână, că certificatele de calitate şi conformitate ale lotului de ulei pe care doream să-l introduc în motor erau mai bune decât asigurările lor verbale referitoare la ce foloseau ei.
În mod normal şi legal ar trebui să folosească inclusiv consumabilele clientului, dacă acestea au specificaţiile de calitate (grune punkt sau alte însemne oficial recunoscute) şi, bineînţeles, nu cumpărate din talcioc.
Dacă nu ar fi atât de lacomi la adaosul comercial probabil că mult mai puţini s-ar gândi să-şi cumpere singuri consumabilele.

Ai verificat si la ceilalti dealeri Suzuki din Bucuresti? Eu am sunat astazi la Union Motors (Otopeni) si mi-au spus ca pot aduce consumabile fara sa fie afectata garantia in vreun fel.
Asa cum era si inainte, asa cum mi se pare normal.

Sakura77
Sr. Member
Thumb Up

« Reply #119 on: February 04, 2011, 02:46:47 PM »

E un raspuns tarziu dar cred ca nu inutil:

Asa cum a remarcat si @miocrl, in primul rand m-am referit la specificatiile consumabilelor:  in manualul utilizatorului, la motorul cu benzina sunt prezentate intr-un grafic 4tipuri de ulei, din care unul este citez: "recomandat cu tarie" si anume SAE 0W-20
Pe grafic, culmea, nu regasesc uleiul de tip 5W-40, in schimb il regasesc la recomandarea producatorului pt motorul diesel (D19AA).  E un exemplu sugestiv?   Iar legat de marca pot spune si aici ca nu e respectat...desi aici e o recomandare voalata, in sensul ca nu are cum sa recomande o marca anume intrucat se cheama publicitate, dar mascat au recomandat Shell intrucat pe capota era lipit sticker de ulei Shell.

Inca o chestie, anul trecut la revizie mi s-a pus un filtru de 109ron, anul acesta un filtru aer de 64ron si din cate am mai citit cred ca e de Suzuki Swift, am inteles ca se potrivesc...desi poate ma insel in aceasta privinta si o fi doar marca diferita a filtrului

tocmai de asta eu la 45000 am pus ulei mobil 1 0w-40

Sx4 1.6 GS 4WD
Pages: 1 ... 13 14 [15]
  Print  

Jump to: