Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: REVIZIA 30000KM  (Read 10851 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
iosstef
Newbie
*

Model: SX4 1,5 GLX

« Reply #128 on: August 13, 2010, 02:03:17 PM »

cred ca placutele au fost cele scumpe.. presupun ca nu trebuiau schimbate inca.

bine ai venit pe forum
Pretul placutelor pe factura e 180RON.
La roata din dreapta fata erau uzate rau. Probabil celelalte mai mergeau vreo 2 - 3 mii de km, dar trebuie schimbate toate odata.
Mai vroiau sa schimbe uleiul din cutia de viteze, dar cum treaba asta nu este prevazuta la 30000 km, am zis pas.

O alta chestie care m-a enervat a fost ca n-am putut plati cu cardul desi la telefon au spus ca pot 

ASZ
Hero Member
Thumb Up

« Reply #129 on: August 24, 2010, 08:09:19 PM »

Desi e muilt mai scumpa revizia la Cluj decat la Oradea, am decis sa merg maine dimineata la revizia de aici, avand si cateva probleme pe care le-am raportat si sper sa le rezolve (la Oradea nu stiu daca aveau timp de ele si nu as fi stat 2 zile pt. ele ...).
Am solicitat verificarea problemei de la schimbatorul de viteze (intra greu in viteza intai), sunet ciudat la ridicarea geamului fata dreapta, scartait scaun, etc.
Se pare ca verificarea fara schimb de placute costa undeva in jurul a 500 lei (fata de 340 la Oradea), iar uleiul este Castrol (nu poti duce uleiul tau .. dar pot trai cu ideea asta ..)
Voi posta ulterior pretul final si operatiile efectuate.

SX4 1.6 GLX 4WD - Negru
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #130 on: August 25, 2010, 04:05:35 PM »

Uleiul o fi Castrol dar ce indicativ are...ca daca nu-i cel bun eu nu as putea trai cu ideea asta 

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #130 on: August 25, 2010, 04:05:35 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

ASZ
Hero Member
Thumb Up

« Reply #131 on: August 25, 2010, 10:55:19 PM »

Am predat masina la ora 9:00, iar la ora 10:40 am fost sunat ca pot merge dupa ea (cum corect ati dedus , am incredere ca se lucreaza corect si din lipsa de timp am ales varianta s-o las la service-ul Suzuki si s-o ridic cand e gata)
In acest interval s-au efectuat urmatoarele:
- revizia de 2 ani cu schimb de ulei (am vazut butoiul de Castrol SLX Profesional 5W30 cu indicative ... cat cuprinde), filtru de ulei, filtru de polen, filtru de aer; costul acestora = 338 lei si am vazut personal cum arata cele date jos si cele originale Suzuki care au fost puse pe masina; s-au gresat usile si s-au verificat elementele de la directie, etc.; manopera = 173 lei (preturi cu TVA inclus) => 511 lei; placutele de frana mai tin probabil pana la urmatoarea revizie (utilizez preponderent frana de motor cu anticiparea traficului, pe cat posibil ... in oras).
- au fost verificate problemele raportate de mine si anume: Scartait scaun = remediat; scartait geam fata dreapta la ridicare = remediat; mutat claxon la locul lui = remediat pt. 43 lei (problema de la alt service ... unde degeaba am tot explicat ca nu e ok .. pozitia curenta); AC fara putere = va trebui sa solicit fie o verificare la cei care au remediat urmele accidentului din februarie cand s-a inlocuit un radiatorul de AC si e posibil sa fie scapari pe acolo, fie sa merg la o firma specializata si sa solicit o verificare a instalatiei, insa fara decontare pe garantie  ); problema schimbator (intra greu in viteza 1) = s-a comandat schimbator  si cand soseste se va schimba fara costuri !
Per total ma declar multumit, am inteles ca o parte din diferenta de pret intre cei de la Oradea si cei de la Cluj se datoreaza consumabilelor originale (sunt mai scumpe ... poate nu neaparat mai bune ...)

Masina are ~23.400 km si mi s-a confirmat ca urmatoarea revizie este fie la 3 ani, fie la 23.400 + 15.000 km !!!!

Alte lichide se vor schimba la revizia de 45.000 km .

SX4 1.6 GLX 4WD - Negru
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #132 on: August 26, 2010, 09:56:22 AM »

e ok 5w30..

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #132 on: August 26, 2010, 09:56:22 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

ASZ
Hero Member
Thumb Up

« Reply #133 on: August 26, 2010, 12:02:17 PM »

Si pretul ?

SX4 1.6 GLX 4WD - Negru
adina matei
Newbie
*
Question mark

Marca: SUZUKI
Model: SX4

data nu e valabila :)

« Reply #134 on: August 26, 2010, 01:41:01 PM »

P.S. Cand ai timp si chef si daca te mai duci pe la ei sa imi zici si mie ce lichid de frana folosesc ca mie sincer mi se pare mult prea ieftin. Si asta comparand cu site-urile de cosmetice auto (bune) de pe net nu cu preturi de dealer.

[/quote]

Pai asta e lichidul  DOT 4
1x Question mark

Cine NE viziteza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE.
fireburn
Sr. Member
Cheesy

« Reply #135 on: December 14, 2010, 09:38:00 PM »

Am facut si eu sambata revizia de 2 ani la autonet.
937 RON cu tot geometrie roti si disc 10%.

Print  

Jump to: