Am facut si eu pentru Sayuri, revizia de 30.000 km; pentru ca oferta de la Autonet pt aceasta revizie avea un pret de aproximativ 1000 ron

am zis sa incerc service-ul Poliserv din Ploiesti, despre care, asa cum stim, unii au fost multumiti altii nu.
Puncte pozitive:
- amabilitate personalului: cei doi baieti cu care am intrat in contact Dl Rotaru (cu programarile) si Mihai (cel care mi-a facut revizia) meritau din partea mea o prima bonus, pentru ca nu stiu cat aveau salariile, dar aveau cel putin puterea sa vorbeasca frumos si sa imi raspunda cu zambetul pe buze.
- m-au primit cu ulei-ul meu (filtrul de aer si polen, desi trebuiau suflate eu am venit cu ele de acasa si mi le-au montat) si am platit doar lichidul de frana + filtrul de ulei+garnitura la surubul pe unde se scurge uleiul (2,5 ron)
- au dat cu spray pe placutele de frana, verificat lumini, frane, pneuri.
- au lasat uleiul sa se scurga complet pana mi-a venit filtrul (vezi mai jos)
Puncte slabe:
- am stat cu 30 de minute mai mult la revizie deoarece nu aveau filtru de ulei pe stoc (desi programarea fusese cu cateva zile inainte) si au trebuit sa aduca.
- nu stiu daca se impunea testarea suspensiilor, dar nu s-a facut, cred ca au verifiat doar "ochiometric"; (testarea franelor s-a facut pentru ca am cerut-o eu)
- nu s-a verificat jocul la culbutori (pentru ca probabil nu am cerut eu)
- nu stiu care este procedura de service (ci doar pe cea din "spatele blocului"

) la schimbatul lichidului de frana, dar la mine s-au golit doar conductele pe fata si probabil ceva din pompa, dintr-o sticla noua de 500 ml de lichid ramand in sticla mai mult de un sfert dupa aceasta operatie;
Pretul reviziei:235 ron - per total m-as mai duce la ei pentru ca sunt amabili, pentru restul trageti fiecare concluziile