Pai cred ca a citit in fisierul pus de @andreisuzuki. Care fisier cred ca e de la B(ull)S(hit) Motors de prin vara lui 2008.
Cand am fost eu la ei sa ma interesez de SX4, in vara lui 2008, aveau superoferta

50% reducere la revizii. Doar ca reviziile erau la 10000 (abuziv, as zice - prin contractul de achizitie a masinii) iar pretul reviziilor, cel din care se calcula reducerea era umflat cu pompa.
Practic daca alegeai superoferta plateai de rupeai, mai mult decat fara reducere in conditiile normale stipulate in
cartea tehnica /
carnetul de garantie.
Astfel incat m-am dus si-am luat de la Redtor Oradea, de unde am primit ca toata lumea cele doua biblii ale intretinerii masinii, mai sus bold-uite, in care reviziile erau la 15k, 30k ... etc. Din cate imi aduc aminte, tot in biblii undeva sunt stipulate si operatiunile care se fac la fiecare dintre revizii.
Deci consultarea unei liste de operatiuni data de un anume dealer/service poate induce in eroare.
Ca sa stii ce e si ce nu e neaparat necesar sa-ti fie bagat pe gat la revizie trebuie doar sa citesti documentele primite odata cu masina (Sper ca nu ma-nsel referitor la ce scrie in carti. Dar eu parac asa imi aduc aminte. Daca nu ... nu dati cu bata

)